kaborij - VerkleedklerenVeel Nederlanders vinden het een hele uitdaging goede verkleedkleding uit te zoeken voor hun kinderen. Ze kunnen geen leuke kostuums vinden, of twijfelen aan hun eigen inzicht. Je kinderen moeten de kleding natuurlijk wel leuk vinden, anders geef je voor niets geld uit! Wanneer je verkleedkleding uitzoekt voor jonge kinderen is het belangrijk om goed te bekijken voor wie je de kleding koopt. Wat zijn de interesses van je zoon of dochter, hebben ze een grote fantasie, of spelen ze liever met realistische kleding? Veel jonge meiden worden heel gelukkig van een prachtige prinsessenjurk, terwijl jongens zich liever voordoen als stoere brandweerman of als politieagent. Waar moet je verder rekening mee houden bij het uitzoeken van geschikte verkleedkleding?

  • Leeftijd van het kind
  • Hoeveelheid kleding
  • Leuke accessoires
  • Gebruik je fantasie!

Om te beginnen houd je rekening met de leeftijd van het kind. Tussen de leeftijden van zes en tien zit een groot verschil. Waar jonge kinderen vaak hun fantasie gebruiken om gezellig te spelen, hebben oudere kinderen vaak een beetje hulp nodig. De verkleedkleding moet dan meer lijken op iets waar zij een beeld bij hebben. Een kleine jongen heeft aan een shirt en een plastic stuur genoeg om een autocoureur te zijn, voor een jongen van tien moet je toch echt ook een helm en een rallypak aanschaffen! Voordat je verkleedkleding aanschaft, is het slim ook even te bedenken hoeveel kleding je nodig hebt. Je kunt het hartstikke leuk vinden om jezelf te verkleden, maar misschien in het kroost minder gemotiveerd. Meestal heb je dan aan één of twee outfits genoeg; meer wordt toch niet gebruikt. Heb je een groot gezin met veel jonge meiden, dan heb je nooit genoeg verkleedkleding in huis! Combineer de kleding met leuke accessoires, dat maakt de outfit vaak helemaal af. Voor piraten is een ooglapje natuurlijk essentieel en een plastic zwaard mag ook niet ontbreken!

Verkleedkleding: wees creatief!

Bij het uitzoeken van verkleedkleding is het heel belangrijk om creatief te zijn. Je kunt heel veel bereiken met relatief weinig middelen. Gebruik gewoon je fantasie, dan is alles mogelijk. Kies voor kleuren die goed bij elkaar passen en iets uitbeelden. Kinderen kunnen zich met veel verkleedkleding redden, maar je moet ze wel een handvat geven. Wanneer je zelf denkt dat een bepaalde hoed niet leuk genoeg is, laat je kinderen dan eerst kijken wat ze hiermee kunnen. Misschien is de hoed wel geschikt voor een bepaald typetje, of kunnen ze er iets anders leuks mee. Wil je meespelen, dan is het slim om zelf ook een setje achter de hand te houden. Op het moment dat je dochters je vragen om mee te doen, heb je gelijk een eigen set kleren klaarleggen waar alles mee mag gebeuren. Door je in te leven in de wereld van je kind, krijg je een beter idee waar ze van dromen. Je kunt ze vervolgens helpen deze dromen in vervulling te laten gaan. Kinderen hebben hun hart op de tong, je pikt dus snel genoeg belangrijke informatie op.

Snel bestellen

Op http://www.kaborij.nl/verkleedkleren bestel je direct de leukste verkleedkleding. Op deze site vind je allerlei leuke kledingstukken, waarmee je zelf gave outfits kunt maken. De producten zijn zo gesorteerd, dat je inspiratie verzamelt en zelf nieuwe dingen bedenkt. Wil je hulp bij het uitzoeken van de perfecte verkleedkleding? De klantenservice van de Kaborij staat voor je klaar! Je kunt hier terecht met al je vragen en je wordt snel en effectief geholpen. Waar wacht je nog op? Plaats gelijk een bestelling, zodat jouw kinderen morgen al met hun nieuwe kleren kunnen spelen!