Hebt u er weleens over nagedacht om zonnepanelen te installeren op uw dak? Dan is het wellicht verstandig om eerst eens advies in te winnen bij een expert. Kijkt u eens op solar-drenthe.nl als u een expert zoekt want wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van dit prachtige alternatief voor fossiele brandstoffen. U hebt al snel deze investering terugverdiend. Sterker nog, u kunt zelfs een subsidie bij de gemeente aanvragen als u zonnepanelen wilt hebben. Daarnaast kunt u overtollige zonne-energie terugsturen naar de energieleverancier waar u bij bent aangesloten. Een dergelijke investering zal daarom nooit een aanslag zijn op uw portemonnee. Terwijl u er erg veel voor terugkrijgt! Wij leveren zonnepanelen in heel Noord-Nederland. We verkopen overigens alleen zonnepanelen van gerenommeerde topmerken zoals LG en Solar Frontier. Met een gemiddeld rendement tussen de 8 en 12 procent haalt u overduidelijk enorm veel kwaliteit in huis. Neemt u eens de moeite om een offerte op te vragen door het online contactformulier van Solar Drenthe in te vullen met uw wensen en gegevens. Dezelfde middag hebben we een passend antwoord voor u klaar. Ook op de langere termijn is het gebruik van zonnepanelen aan te raden. Ten eerste bespaart u flink op uw jaarlijkse energiekosten en ten tweede stijgt uw huis in waarde. Kortom: uw koopkracht zal aanzienlijk toenemen.

We hebben voor elk segment handige zonnepanelen

Het is van belang dat u uitrekent hoeveel oppervlakte aan zonnepanelen u nodig hebt. Als u teveel plaatst, dan gaat er veel energie verloren. Plaatst u te weinig, dan blijft u afhankelijk van een energieproducent. En daarnaast moet er uiteraard plek zijn op uw dak, anders heeft het weinig nut. Een plat dak of schuin dak zijn ook zaken om rekening mee te houden. Het is beter als de zonnepanelen onder een bepaalde hoek kunnen worden geplaatst. U kunt vandaag nog contact met ons opnemen zodat u een afspraak voor een adviesgesprek kunt aanvragen. We komen graag even langs om alle opties betreffende zonnepanelen met u door te nemen. We stellen snel een offerte voor u op en als u daar akkoord mee gaat dan kunnen zonnepanelen geleverd worden. Natuurlijk hoeft u de zonnepanelen niet zelf te plaatsen. Ondanks de uitgebreide instructies kan het nog een hele klus zijn. Als u daar niet zo veel verstand van hebt of er geen tijd voor hebt dan kunt u tegen een kleine meerprijs onze monteurs vragen. Nadien zal uw systeem 24 uur per dag door een geautomatiseerd systeem worden gemonitord. Als er zich problemen voordoen dan kunnen we het wellicht vanuit het centrum repareren. En anders komt er snel een installateur bij u langs.

Hebt u hier nog vragen over? Neem dan even contact met ons op

Ziet u het wel zitten om over te stappen op zonne-energie? U doet er iedereen om u heen een groot plezier mee. U wilt dat de generaties na u vrolijk en zonder zorgen kunnen opgroeien in een groene wereld. Dat kan alleen als we overstappen op andere bronnen van energieopwekking. Wat mag u allemaal van Solar Drenthe verwachten?

  • U krijgt altijd een hoge kwaliteit aan panelen, omvormers en toebehoren.
  • U merkt al na 1 dag verschil in uw energierekening.
  • Deze vorm van energie is duurzaam en milieuvriendelijk.
  • En ten slotte bent u minder afhankelijk van grote bedrijven zoals energiemaatschappijen en u hebt geen prijsstijgingen omdat u nu beschikt over zelf opgewekte elektriciteit.

Maak daarom vandaag nog een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Dat gesprek vindt plaats bij u thuis zodat we met uw goedkeuren direct kunnen beginnen met het meten van uw dak!