Als je op zoek bent naar een partner voor een serieuze relatie, dan zijn de eigenschappen van mogelijke kandidaten uiteraard zeer belangrijk. Voor casual context is het immers niet heel belangrijk of iemand nou dezelfde humor heeft of op jouw denkniveau zit. Het doel is immers niet om jarenlang bij diezelfde persoon op de bank te zitten. Vaak is het contact na 1 of 2 keer weer voorbij en ga je op zoek naar de volgende flirt. Voor flirts en casual contact dient er wel een klik te zijn, want je moet die persoon wel leuk vinden, maar bij serieus daten zoek je vaak naar een andere soort klik. Deze kun je vaak pas ontdekken als je elkaar wat beter leert kennen. Maar er zijn uiteraard opties om in ieder geval de kansen op een juiste klik te vergroten. Zo kun je bijvoorbeeld daten met mensen met een vergelijkbaar opleidingsniveau. Als opleidingsniveau en/of denkniveau belangrijk voor je is, dan is het beter om niet te gaan daten met lager opgeleiden. Nogmaals, als je puur voor de flirt zou daten, dan is opleidingsniveau wellicht minder relevant. Maar als je wat serieuzer bent, dan is dating voor hoger opgeleiden een goede optie. Je kunt bij drankjedoen.nl terecht voor dating voor hoger opgeleiden. Je vist dan ieder geval in een vijver waar alleen maar hoger opgeleiden in zwemmen. De kans dat je aansluiting vindt met je date op het gebied van humor, denkniveau en interesses, is dan ook aanzienlijk hoger dan wanneer je niet een filter toepast. Dating voor hoger opgeleiden blijft echter een lastige onderneming. Swipen tot je er bij neer valt en af en toe ‘hoi’ zeggen op een dating app, legt weinig zoden aan de dijk. Daarom doe je dating voor hoger opgeleiden bij drankjedoen.nl helemaal anders. Geen gedoe met swipes en openingszinnen, maar direct videochatten. Je ziet de persoon meteen en hoeft niet eerst een hele rits met clichés door via een chat. Je ontdekt ook in een tijdsbestek van 3 minuten of je een klikt voelt. Dat gaat vaak heel snel, want eerste indrukken zijn enorm belangrijk. Dating voor hoger opgeleiden doe je dan ook het meest efficiënt als je meteen op zoek gaat naar die eerste indruk. Je kunt maandenlang chatten, maar dan heb je die eerste indruk nog steeds niet gehad. Het is mogelijk positieve gevoelens te koesteren via een chat, maar het eerste echte contact blijft alles bepalend. Wat je gevoel van te voren ook moge zijn, als die eerste indruk niet goed is, dan is het meteen klaar. 

Vind je droompartner via dating voor hoger opgeleiden

De leukste manier van dating voor hoger opgeleiden

Als je gaat daten, dan moet het ook gewoon een beetje leuk zijn. Daarom is dating voor hoger opgeleiden bij drankjedoen.nl een uitstekend idee. Je kunt namelijk op een luie zondagavond makkelijk met veel mensen in contact komen via de speeddates.

Het gemak van daten via drankjedoen.nl

Als je gaat daten via deze datingsite, dan wordt daten echt weer leuk. Tevens is het dankzij de onderstaande 3 voordelen ook gewoon erg makkelijk. De dates worden namelijk gekenmerkt door: 

  • Gratis video speeddaten
  • 10 tot 15 korte speeddates
  • Iedere zondag gratis