Zoekt u naar een schoonmaakdienst bij u in de buurt? Dan hebben wij goed nieuws want op onze site, iemand.nl, zult u ongetwijfeld een aantal werknemers van een schoonmaakdienst bij u in de buurt kunnen inhuren voor iedere klus op het gebied van het schoonmaken. Dit geldt voor particuliere klussen maar ook zeker voor zakelijke aangelegenheden. Dus wilt u morgen uw studio, appartement of huis schoon opleveren omdat er een verhuizing in de planning staat? Of zoekt u naar een schoonmaakdienst dat dagelijks na werktijden bij u op kantoor of in de winkel kan schoonmaken? Dan gaat u als volgt te werk:

  • Haast u naar iemand.nl. U ziet dat u direct aan het juiste adres bent.
  • Vul daar de postcode van uw huis of bedrijf in en geef aan op welke dagen en tijdstippen u gebruik zou willen maken van een schoonmaakdienst.
  • Wij gaan voor u op zoek, brengen u met de schoonmaakdienst in contact en dan kunt u alles met hen afspreken zodat u de volgende dag al kunt profiteren van hun fantastische werk.

Alle schoonmakers die zich als ZZP’er bij ons hebben aangemeld staan natuurlijk ook bij de KvK ingeschreven. Daardoor kunnen wij te allen tijde een topkwaliteit aanbieden en is het voor u heel eenvoudig om de juiste schoonmaker te vinden die aan uw vereisten maar ook wensen tegemoet kan komen. Nadat ze een screening hebben doorlopen nemen wij ze pas op in onze database.

Het vinden van een schoonmaakdienst was nog nooit zo eenvoudig

Onze database fluctueert altijd. Immers, als een schoonmaakdienst zich bij ons aanmeldt in een regio waar men om schoonmakers verlegen zit dan zijn hun diensten snel vergeven. Wellicht gaat het om een kleinere of tijdelijke klusjes, nemen ze snel nieuwe mensen aan of krijgen we een hoop nieuwe aanmeldingen van ZZP’ers die in uw regio werken. Maar dat is op voorhand niet te voorspellen. Gelukkig hoeven we heel wat gezinnen en bedrijven net al te vaak teleur te stellen. En dat heeft zich laten uitbetalen in een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 8,7. Daar zijn we zeker erg trots op maar het kan altijd beter. En daarom horen we graag uw feedback. Laat weten wat u van de schoonmaakdienst vindt, geef hen en ook onze dienst een beoordeling of stuur een e-mail met opbouwende kritiek. Wij willen immers weten wat er bij u speelt en waaraan een modern schoonmaakdienst moet voldoen. Dat geldt zowel voor tweeverdieners, voor grote kantorencomplexen of uw natuurvoedingswinkel. Wat hulp is in ieder geval nooit een overbodige luxe want daarmee kunt u uw eigen personeel ontzien net als uzelf. Want als u merkt dat u geen rust meer krijgt en continu na werk en zelfs in het weekend nog druk in de weer bent dan is de tijd aangebroken om een schoonmaakdienst in de arm te nemen.

Ook voor singuliere klussen kunt u op deze mannen en vrouwen rekenen

Het is in deze moderne snelle tijden absoluut geen overbodige luxe meer om een schoonmaakdienst te vragen om hulp. De winkel moet van vroeg tot laat en misschien wel 7 dagen per week geopend zijn. Dan hebt u geen zin en tijd meer in dergelijke klussen. Maar ze moeten wel gebeuren want een schone hygiënische ruimte is een belangrijke eigenschap van een goed draaiend bedrijf. Schroom daarom niet langer en kijk eens op onze website wie er zoal bij u in de regio te vinden zijn. De tarieven verschillen voor particulieren en voor zakelijke ondernemingen maar ze zijn wel erg laag, zeker ten opzichte van de concurrent.

Lees meer…