Voor ons bedrijf is het altijd belangrijk dat wij goed met onze medewerkers kunnen communiceren. Vandaar dat wij altijd een mededelingenbord in onze kantine hebben hangen waar wij papiertjes op prikken die iedereen even zou moeten lezen. Het geval wil dat wij laatst lekkage hebben gehad en toen is ons prikbord helemaal kapot gegaan. Dat was natuurlijk niet iets waar wij op zaten te wachten, al is het achteraf gezien mooi geweest dat dit is gebeurd. Wij hebben namelijk uiteindelijk een magneetbord gekocht ter vervanging van ons prikbord en dat is een aanpassing die wij eigenlijk al vele jaren eerder hadden moeten doen. Het was namelijk altijd een heel gedoe om te zien waar nog een prikker of een punaise was wanneer wij iets op het prikbord wilden publiceren. Deze prikkers waren altijd weg en dat zorgde altijd voor veel frustraties. Wij zijn daarom heel erg in ons nopjes met het magneetbord omdat wij hier eenvoudig berichten op kunnen ophangen zonder dat wij daarvoor punaises of wat dan ook maar nodig hebben. Bovendien is het ook nog eens zo dat wij dit magneetbord voor een heel goede prijs hebben weten te bemachtigen en vandaar dat het ons ook een goed idee leek om hier even wat meer over op papier te zetten. Mocht u momenteel ook op zoek zijn naar een goed magneetbord, dan raden wij u van harte aan om snel een keer naar Whiteboard-Flipover.nl te komen kijken om te zien wat men u hier allemaal kan leveren. U zult zien dat er heel veel mogelijkheden zijn en dat u hier een heel mooi magneetbord kunt vinden zonder dat u daar veel voor hoeft te betalen. Aarzel dus ook niet langer meer en kom snel even kijken welke mooie producten allemaal op u te wachten liggen op de site van Whiteboard-Flipover.nl.

Ons magneetbord kon heel eenvoudig bevestigd worden

Toen wij eenmaal terecht waren gekomen op de site van Whiteboard-Flipover.nl hadden wij al heel snel in de gaten dat wij hier heel veel interessante produdten konden vinden. Wij hebben dan ook gekeken naar wat het beste bij ons doel zou aansluiten en zo hebben wij gezien dat wij het beste konden gaan voor het magneetbord. Dit magneetbord is namelijk precies wat wij nodig hadden en bovendien was het niet heel duur, dus was het voor ons duidelijk dat wij hier graag gebruik van wilden maken. Mocht u momenteel ook op zoek zijn naar een dergelijk magneetbord, dan raden wij u van harte aan om een keer naar de site van dit bedrijf te gaan surfen om te zien wat u hier allemaal kunt vinden. U zult zien dat u hier een zeer ruim assortiment aan interessante goederen kunt vinden en hier hebben wij dan ook ons bord weten te vinden. Het fijne aan deze winkel is dat je hier nooit veel geld hoeft te betalen voor de hoogwaardige producten die zij aanbieden. Voor ons dus genoeg reden om hier een bestelling te plaatsen.

Ons bord werd de volgende dag al geleverd

Toen wij eenmaal een bestelling hadden weten te plaatsen via de site van Whiteboard-Flipover.nl, kregen wij meteen mailtje waarin stond dat wij ons bord de volgende dag al op kantoor konden verwachten. Bovendien werd ons verteld dat:

  • wij garantie kregen op onze aankoop
  • wij veertien dagen de tijd hadden om het product eventueel te retourneren
  • wij altijd contact konden opnemen met de klantenservice van dit bedrijf

Mocht u nog niet op Whiteboard-Flipover.nl hebben gekeken, dan raden wij u aan om dit alsnog snel even te gaan doen.