Wij zijn Rubbermatten24 en wij zijn uw leverancier voor alle soorten en maten rubberen tegels. Wanneer u kinderen heeft zijn rubberen tegels een perfecte ondergrond voor speeltoestellen in uw tuin. Wanneer uw kinderen van een toestel afvallen zoals een schommel houden zij hier door de rubberen tegels geen verwondingen aan over. U kunt uw kinderen met een gerust hart buiten laten spelen. Maar u niet langer druk over het gebeuren van ongelukken wanneer uw kind aan het spelen is. Naast tegels voor op de speelplaats kunnen onze rubberen tegels voor nog veel meer zaken gebruikt worden. Wij hebben vele verschillende varianten in ons assortiment. Denkt u bijvoorbeeld aan het aanleggen van een mooi pad in uw tuin. Ook hiervoor zijn deze tegels erg geschikt. Voor het aanleggen van een terras of dakterras zijn deze tegels ook een goede uitkomst. De tegels zijn niet zo zwaar als de betonnen tegenhangers en daardoor is het aanleggen een stuk gemakkelijker. We bieden vele verschillende varianten aan waardoor er voor ieder doel een geschikt product in onze webshop te vinden is. Bekijk op onze website ook het gehele assortiment en vindt het product wat bij uw situatie past. Nergens anders vindt u rubberen tegels, matten en meer voor zulke lage prijzen. Wij hebben voor ieder budget een passend product. U winkelt bij ons gemakkelijk, snel en veilig. Dat vinden wij belangrijk. Wie wist dat rubberen tegels zo veelzijdig konden zijn? Een van de manieren waarop onze tegels veel gebruikt worden is voor het dempen van geluid en trillingen binnen huis. Zet uw wasmachine of droger op rubberen tegels en u zult genieten van uw rust! Voor dit en meer goede ideeën kunt u terecht op onze website rubbermatten24.nl.

Goedkope prijzen, snelle levering en gratis verzending.

Wanneer een van de producten uit ons assortiment bestelt bent u altijd verzekerd van een snelle levering en uitstekende service. De verzending van bestellingen boven de 10 euro is geheel gratis en daarnaast krijgt u maar liefst 14 dagen bedenktijd over uw aankoop. Wanneer u uw bestelling voor 17.00 aan ons heeft doorgegeven, heeft u deze de volgende werkdag al in huis. Neem een kijkje in ons brede assortiment aan rubberen tegels. We hebben matten en tegels voor veel verschillende doeleinden. Zo hebben we terrastegels, speelplaatstegels maar ook fitnessvloeren en bijvoorbeeld kunstgrastegels. Deze laatst genoemde is een uitstekende keuze voor wanneer u van een prachtig gazon wilt genieten zonder last te hebben van het onderhoud. Ook is het een fijne ondergrond voor op uw balkon of bijvoorbeeld terras. Kortom, wij zijn uw expert voor alles op het gebied van rubber. Bekijk naast onze tegels ook eens de andere producten die wij in onze webshop aanbieden. Ringmatten, deurmatten, kunstgras, rubber op rol en nog veel meer. Bestellen is bij ons gemakkelijk en zo gebeurd. Wij bieden u veel verschillende betalingsmogelijkheden aan voor zowel Nederland als België. Onder deze mogelijkheden zijn onder ander PayPal, iDeal, AfterPay en BanContact. Ook kunt u gewoon betalen door middel van een overschrijving.

Pak uw voordeel en bestel snel!

Pak ook uw voordeel en bestel direct alle soorten en maten rubberen tegels gemakkelijk op rubbermatten24.nl. Veilig betalen, snelle verzending en 14 dagen bedenktijd. Nergens anders vindt u zulke goede prijzen en voorwaarden. Heeft u vragen over een van onze producten, of iets anders? Onze vriendelijke klantenservicemedewerkers staan altijd voor u klaar. Deze zijn bereikbaar via zowel e-mail als telefoon. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website. Ook hebben wij een YouTube kanaal  waarop wij vaak video’s uploaden over onze producten en het gebruik hiervan. Tot snel!