De wbso subsidie: veel bedrijven hebben er recht op, maar toch vragen weinig afdelingen hem aan. Dit heeft alles te maken met de regelgeving rondom de subsidie. Die is soms lastig te doorgronden, zeker voor iemand die zich daar niet in heeft verdiept. Wil jij een wbso subsidie aanvragen? Kijk dan eens op wbsoburo.nl. Hun professionele werknemers kunnen je helpen tijdens het proces, zodat je zeker weet dat alles goed gaat. Hoe gaat dit in zijn werk?

  • Opstellen wbso aanvraag
  • Communicatie RVO
  • WBSO informatiepakket
  • Informatie over de regeling
  • Factuur pas na goedkeuring

Alles begint met een aanvraag voor de Wbso subsidie. Die aanvraag kun je zelf indienen, maar het is verstandig om dat door een professional te laten doen. Op de site vind je een concreet stappenplan, waardoor je precies weet of jouw bedrijf recht heeft op de subsidie. Het WBSOburo helpt je bovendien met het verzamelen van de juiste gegevens, zodat je zeker weet dat je aanvraag zorgvuldig en gedetailleerd wordt ingevuld. Je voorkomt daarmee dat er fouten worden gemaakt in het proces en je vermijd lange vertragingen. Nadat je samen met het bureau een aanvraag hebt opgesteld, wordt contact opgenomen met de RVO. Het is belangrijk dat dit contact snel wordt gelegd, zodat de aanvraag zo snel mogelijk wordt goedgekeurd. Vervolgens zit het eerste werk erop en krijg je een informatiepakket thuisgestuurd. Daarin staan handige tips om een dossier op te bouwen. Ook ontvang je een handleiding. Met al deze informatie is het in de toekomst een stuk makkelijker om een wbso subsidie te bemachtigen! Ben je benieuwd naar de werkwijze van bovenstaand bedrijf, of wil je weten of je in aanmerking komt voor een wbso subsidie? Neem snel contact op via het contactformulier of bel naar het opgegeven telefoonnummer.

Wbso subsidie tijdig vernieuwen

Het kan voorkomen dat een project met wbso subsidie wordt afgerond, of wordt stopgezet. Vaak wordt dan een nieuw R&D project wordt opgezet, maar daarvoor is wel weer opnieuw subsidie nodig. Vergeet daarom niet om op tijd een nieuwe aanvraag in te dienen, mits dat nog niet gedaan is. Het vernieuwen van de aanvragen wordt vaak vergeten, waardoor een project uiteindelijk niet kan starten of vertraging oploopt. Dan is er tot slot nog het kostenplaatje. Maak je gebruik van de diensten van bovenstaand bedrijf, dan is dat in de eerste plaats geheel vrijblijvend. Pas op het moment dat een aanvraag voor wbso subsidie inderdaad wordt goedgekeurd, rekent men een laag tarief van 5%, met een maximum van 2500 euro. Je betaalt dus nooit te veel voor hulp bij je aanvraag! Kortom: maak gebruik van de diensten van WBSOburo en zorg dat elk project gefinancierd wordt. Je krijgt automatisch bericht op het moment dat je een nieuwe aanvraag kunt indienen. Zo vergeet je dat nooit meer! Neem direct contact op via de button op de website of stuur een e-mail. Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten, dan word je zo spoedig mogelijk teruggebeld. Wil jij ook wbso subsidie aanvragen, maak dan gebruik van de diensten van een professional!

Kom je in aanmerking?

Er zijn drie categorieën die in aanmerking komen voor de wbso subsidie: ondernemers die speur- en ontwikkelingswerk laten verrichten, niet ondernemers die dat werk verrichten voor een Nederlandse onderneming, of zelfstandige ondernemers die hier zelf mee bezig zijn. Ook stagiaires vallen onder bepaalde omstandigheden onder de WBSO. Wil je weten of je tot één van deze groepen behoort? Neem dan gerust contact op. Je doorloopt een serie vragen en komt snel te weten in hoeverre jij kans maakt op de subsidie. Zo weet je zeker dat je geen ongeldige aanvragen indient!