Zoekt u naar een unieke mogelijkheid om uw huis mee uit te breiden? Wilt u iets laten aanbouwen maar weet u nog niet precies wat er het beste bij past? Of u nu in een rijtjeshuis woont of een vrijstaande woning, onze houten veranda’s passen er vrijwel altijd goed bij. Deze houten veranda’s zijn multifunctioneel:

  • Natuurlijk kunt u ze in de voor- dan wel achtertuin laten aanbouwen zodat u daar kunt genieten van de zon, kunt ontbijten, lunchen en dineren en ook prima een dutje kunt doen.
  • U kunt deze overkapping ook gebruiken om er uw auto of ander voertuig onder te stallen.
  • Uw kinderen kunnen hier onder spelen, veilig in de schaduw zodat de zon hen niet zal verbranden.

U kiest voor onze houten veranda’s omdat u ze mooi vindt en daarom hopen we dat u even op verandatwente.nl kijkt want daar vindt u vele voorbeelden van werk uit ons verleden. Een dergelijke investering zult u dubbel en dwars terugverdienen want dit wordt genieten. En dat vinden we erg belangrijk: dat u kunt genieten onder onze houten veranda’s. Maar ook financieel zal het u geen windeieren leggen want dankzij de houten veranda’s zal de totale waarde van uw huis absoluut toenemen. Dat is zeker niet de hoofdreden om in onze houten veranda’s te investeren want het is natuurlijk de bedoeling dat u nog jarenlang in uw huis blijft wonen, toch is het goed om u dat te realiseren.

Deze luxe houten veranda’s maken wij geheel op maat

Is uw voorhuis gericht op het oosten of zuidoosten? Dan kunt u in de ochtend natuurlijk in de achtertuin zitten en vice versa. Maar dankzij deze houten veranda’s kunt u vanaf nu de hele dag aan de voorkant van uw huis zitten. Als u toch een grote voortuin hebt dan is het zonde als u daar eigenlijk nooit van geniet. Waarom hebt u dan immers de moeite gedaan om het aan te leggen? Want als u aan houten veranda’s denkt dan denkt u waarschijnlijk aan de voorkant van uw huis. Maar dat hoeft helemaal niet want u kunt ze ook in uw achtertuin of zelfs aan de zijkant van uw huis laten bouwen. En wij horen daarom graag wat u wenst. Kom eens langs in Enschede of nodig ons uit voor een adviesgesprek. We gaan graag met u aan tafel zitten en kunnen direct diverse meetwerk verrichten. Vervolgens stellen we aldus een offerte op inclusief eerste schetsen. Het is dan aan u om hier veranderingen in aan te brengen, mocht u dat wensen. Zo niet, dan kunt u ons uw ja-woord geven en gaan we de aanbouw inplannen. Reken er maar op dat u hier niet lang op hoeft te wachten. En u hoeft er ook niet thuis voor te blijven, wij werken snel, accuraat en zo snel mogelijk zodat u binnen enkele dagen al kunt genieten van uw eigen veranda.

Kijk ook eens naar de overige mogelijkheden die we u aanbieden

Deze houten veranda’s zijn uiteraard over te verven als u dat wilt. Het kan bijvoorbeeld geen kwaad om de houten veranda’s zo nu en dan te beitsen zodat het beschermd wordt voor diverse weersinvloeden. Kijk eens op Google+ en onze Facebook-pagina voor meer sfeerimpressies, mogelijkheden en contactgegevens. U kunt natuurlijk ook direct even bellen of mailen zodat we een afspraak in kunnen plannen. Hopelijk bent u erg tevreden met onze service. Voel u vrij om een rating te geven. Zo hebben we op dit moment een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst 5 sterren en daar zijn we erg trots op.

Lees meer…