Vrijwel iedere ondernemer en particulier weet wel wat een boekhouder ongeveer doet. Toch kan eigenlijk bijna niemand nu precies uitleggen wat een dergelijk persoon nu exact voor je kan betekenen. Zo weten veel particulieren bijvoorbeeld niet dat het eigenlijk heel erg handig is om een boekhouder in te huren om de administratie voor je te doen. Het zijn met name de ondernemers die deze stap wel nemen, omdat het doen van de administratie behoorlijk wat tijd, energie en geld in beslag kan nemen. Het is natuurlijk zonde om hier als ondernemer je tijd in te steken, terwijl je die veel liever besteed aan andere dingen voor je onderneming. Maar ook als particulier kun je zeker de keuze maken om een boekhouder in te huren en het doen van je administratie zo een stuk makkelijker voor jezelf te maken.

  • Geheel uitbesteden
  • Gedeeltelijk uitbesteden

Als ondernemer sta je toch vaak voor de keuze: besteed je je administratie geheel of juist gedeeltelijk uit? Dit is uiteindelijk natuurlijk aan jou om hier een keuze in te maken. Maar we maken het graag wat makkelijker voor je om ook echt tot een beslissing te komen hierin. Een boekhouder kan jou namelijk op uiteenlopende manieren helpen. Als jij het bijvoorbeeld lastig vindt om je administratie goed te doen, dan kan een boekhouder hier uitkomst voor bieden. De boekhouder weet tenslotte precies wat er allemaal op dit gebied moet en kan gebeuren. Voor jou zal het erg veel tijd en moeite kosten om dit allemaal uit te zoeken en daarom kan het dan beter zijn om je administratie gewoon uit te besteden. Wil je toch nog wel een gedeelte zelf blijven doen? Dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen je belastingaangiftes voor je te laten doen. Dit is waar voor de meeste ondernemers toch wel de meeste steken worden laten vallen. En daar kun je veel geld aan kwijt raken.

Aan de slag met een boekhouder

Wil jij graag weten wat de boekhouder van het bedrijf Stuurman Administratieve Dienstverlening nu precies voor jou kan betekenen? Dan kun je hierover het beste contact opnemen met een van de kantoren die bij jou in de buurt zit. Het voordeel van het administratiekantoor Stuurman Administratieve Dienstverlening is namelijk dat ze door heel Nederland gevestigd zijn en dat je dus waar je dan ook in het land woont, hier een afspraak kunt maken. En om het allemaal nog beter te maken is het ook nog eens mogelijk om de afspraak bij jou thuis of op kantoor plaats te laten vinden. Op die manier kun je het dus allemaal nog makkelijker voor jezelf maken. Is dit ook iets waar jij naar op zoek bent? Dan kunnen we je echt aanraden om vandaag nog contact op te nemen met een van de kantoren. De medewerkers die hier werken staan je uiteraard graag te woord en kunnen je meer informatie geven over de werkzaamheden die ze hier uitvoeren. Daarnaast is het ook mogelijk om meteen een plan te maken voor het laten overnemen van jouw administratie.

Voor particulieren en ondernemers

Het inhuren van een boekhouder is dus zeker niet iets wat alleen maar ondernemers kunnen doen. Ook als particulier kan het soms verschrikkelijk zijn om bijvoorbeeld de jaarlijkse belastingaangifte te moeten doen. Is dit voor jou ook altijd zo’n klus en lijk je er nooit goed uit te komen? Dan kan het inhuren van een boekhouder van het administratiekantoor Stuurman Administratieve Dienstverlening ook voor jou de juiste keuze zijn. Maak daarom vandaag nog een afspraak.

Lees meer…