Wij hebben een aantal jaar geleden gekeken hoe wij de vaste lasten van ons bedrijf konden verlagen. Wij merkten namelijk dat wij een aanzienlijk deel van onze inkomsten weer moesten investeren in ons bedrijf en als wij deze kosten naar beneden konden krijgen,  zouden wij daar veel baat bij hebben. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om kosten te besparen. Dit konden wij vooral doen op het gebied van onze pallets. Wij werkten tot op dat moment nog altijd met eenvoudig houten exemplaren. Dat kostte ons altijd veel geld omdat deze pallets niet duurzaam waren. Wij hebben daarom gekeken of wij ergens cp pallets konden kopen. Wij hadden namelijk bij heel veel bedrijven bij ons in de buurt gezien dat wanneer je op cp pallets over zou stappen, je heel veel meer uit deze cp pallets kon halen. Deze cp pallets zijn namelijk heel veel sterker en dat zorg ervoor dat je veel langer met deze cp pallets kunt doen. Dat houdt in weer in dat je dus veel minder vaak nieuwe exemplaren hoeft te bestellen waardoor je aanzienlijk veel kosten kunt besparen. Genoeg reden voor ons dus om een keer te kijken waar wij moesten zijn om voor een goede prijs cp pallets in te slaan. Het probleem waar wij al heel snel tegen aan liepen was dat wij cp pallets nodig hadden in diverse soorten en maten. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een aanbieder te vinden die ons aan diverse maten cp pallets kon helpen. Wij hebben toen heel lang gezocht en wij hebben toen de site van qpall-kunststof-pallets.nl gevonden. Deze site vonden wij meteen heel erg interessant en wij hebben daarom ook al heel snel gekeken welke formaten cp pallets wij hier konden kopen. Wij zagen dat dit bedrijf allerlei formaten beschikbaar heeft en dat was voor ons precies waar wij naar op zoek waren. Wij hebben daarom gekeken of wij hier goede cp pallets konden kopen en dat bleek het geval te zijn. Wij hebben daarom al heel snel een bestelling doorgegeven omdat wij graag met de cp pallets van dit bedrijf wilden gaan werken. 

CP pallets gaan lang mee

Wij hebben nu een aantal jaar cp pallets binnen ons bedrijf en wij zijn daar heel erg tevreden over. Het is namelijk zo dat wanneer je cp pallets koopt, je zeker weet dat je een investering voor langere tijd doet. Wij kunnen nu veel meer producten op pallets laten staan en dat gaat nooit ten koste van de pallets omdat deze heel sterk zijn. Wij zijn daarom ook zeer tevreden over het feit dat wij deze cp pallets aangeschaft hebben. 

Wij zijn heel erg tevreden over onze aankoop

Wij zijn blij dat wij hier een aankoop hebben gedaan en wij kunnen iedereen aanraden om ook pallets via Qpall-Kunstof-Pallets.nl aan te schaffen omdat:

  • U hier heel veel formaten kunt kopen 
  • U hier altijd profiteert van de laagste prijzen 
  • U heel lang met deze pallets kunt doen 

Wij hebben een forse kostenbesparing weten door te voeren door op deze pallets over te stappen.