Ondernemen is niet altijd makkelijk. Je kunt te maken krijgen met tegenslagen, en moet vaak (zeker als starter) veel dingen zelf beslissen zonder te weten of het je resultaten op gaat leveren. Voor deze ondernemers is er de ROZ-groep. Bij hen kun je namelijk terecht als je advies nodig hebt op het gebied van ondernemen, bijvoorbeeld als je wilt starten, als je investeringen wilt doen of als je bedrijf in financiële problemen verkeert. Zeker in het laatste geval is het verstandig om professioneel advies in te schakelen. Je bedrijf in financiële problemen krijgen heb je immers doorgaans zelf gedaan, en dus is het beter om de oplossing extern te zoeken. Bij de ROZ-groep hebben ze gigantisch veel verstand van ondernemen, en dus zijn ze de aangewezen partner als je op zoek bent naar professional advies. Of misschien wil je gewoon eens wat inzichten delen en horen wat een adviseur daarvan vindt, ben je bijvoorbeeld goed bezig of zijn er zaken die je kunnen helpen waar je wellicht nog niet aan had gedacht? Ook daarvoor kun je bij de ROZ-groep aankloppen. Daarnaast voorzien ze je op prettige wijze van advies en ondersteuning als je bedrijf in financiële problemen verkeert. Op die manier krijg je zelf iets meer rust en sta je er niet meer helemaal alleen voor, iets wat veel ondernemers als ontzettend prettig ervaren. 

Je eerste bedrijf in financiële problemen

Ondernemers die al veel ervaring hebben met het opzetten en runnen van bedrijven hebben wellicht al ervaring met de negatieve kanten van het ondernemerschap, bijvoorbeeld met een bedrijf in financiële problemen. Ieder bedrijf ervaart namelijk ups en downs, en het is zeker als het bedrijf nog redelijk nieuw is vaak een beetje aftasten welke methodes en strategieën werken en welke niet. Als gevolg daarvan kun je heel snel groeien, maar het kan ook (als je veel risico neemt) heel snel misgaan, met als gevolg je allereerste bedrijf in financiële problemen. De ROZ-groep kan je dan bijstaan met advies en ondersteuning, bijvoorbeeld op de volgende manieren:

  • In de vorm van praktische trainingen op het gebied van ondernemen.
  • Met financiering voor ondernemers die al een plan hebben.
  • Met het starten vanuit een uitkeringssituatie.
  • Met advies en ondersteuning om jouw bedrijf erbovenop te helpen.

Op welke manier je de ROZ-groep ook inschakelt, je kunt er altijd van op aan dat ze op de meest professionele wijze jouw bedrijf willen helpen. Natuurlijk blijf je altijd zelf eindverantwoordelijke, het is immers jouw bedrijf. De kennis en expertise van de ROZ-groep echter, staan garant voor goede resultaten als je zelf bereid bent hard te werken en waar mogelijk je werkwijze aan te passen aan de hand van hun advies. 

Bedrijf starten vanuit een uitkering

Of je nu een bedrijf in financiële problemen hebt of een nieuw bedrijf wilt starten vanuit een uitkering, de ROZ-groep is de aangewezen partij om bij aan te kloppen voor advies. Om wat voor reden je ook in een uitkering terecht bent gekomen, een eigen bedrijf starten is hoe dan ook een slim idee. Als eigen baas kun je je eigen tijd indelen en zelf belangrijke beslissingen nemen. Eigen baas zijn heeft nu eenmaal zn voordelen. Heb je hier hulp bij nodig? Vraag dan gerust de ROZ-groep voor advies!

 rozgroep.nl/financiele-problemen-eigen-bedrijf/