Veel mensen overwegen tegenwoordig om te kiezen voor kunstgras. Als je van tuinieren houdt en als je elke lente weer lekker in de tuin wilt wroeten, dan is het natuurlijk geen probleem om echt gras te zaaien. Want voor de tuinier liefhebbers is het immers helemaal niet erg om onkruid te wieden, gras te maaien, mos te verwijderen en het gazon te bemesten. Sterker nog, deze mensen vinden het vaak heerlijk als ze iets hebben om mee aan de slag te gaan. Maar je moet hier van houden en je moet er ook tijd voor hebben. Als je liever zonder al te veel gedoe in de tuin wilt kunnen zitten, dan is kunstgras waarschijnlijk een betere optie. Kunstgras is vandaag de dag nauwelijks nog te onderscheiden van echt gras. Je moet bij wijze van spreken met een loep het gras inspecteren om te kunnen vaststellen dat het niet echt is. Ook qua zachtheid is kunstgras een prima keuze. Kunstgras is in ieder geval beter dan een bak vol met grind. Vaak zie je immers dat mensen die geen tijd/zin hebben om te tuinieren hun tuin volledig bedekken met stenen. Dit zorgt ervoor dat ze minder hoeven te werken om de tuin op orde te houden, maar het geeft wel een heel lelijk beeld. Helemaal als je een mooie royale tuin hebt. Verder heb je mensen die menen dat kunstgras heel duur is. De prijs van kunstgras is echter zeer variabel. Als je wilt kun je inderdaad heel veel geld spenderen aan het kunstgras. Maar je hebt ook goedkope opties. Er is dus genoeg goedkoop kunstgras te vinden. Je moet alleen even weten waar je terecht kunt als je inderdaad op zoek bent naar goedkoop kunstgras. De mensen die menen dat kunstgras heel duur is menen dat niet voor niets. Er zijn in inderdaad winkels waar je flink in de buidel moet tasten voor kunstgras. Daar moet je dus niet naar toe gaan. Het is daarom handiger om via het internet eens te kijken waar je goedkoop kunstgras kunt kopen.  Wij hebben dat al voor je gedaan en weten dus ook waar je goedkoop kunstgras kunt kopen. Neem daarom vooral eens een kijkje op de website van vandelockant.nl.

Goedkoop kunstgras van Van de Lockant

Als je de website van vandelockant.nl bekijkt, dan zie je meteen dat je verschillende soorten kunstgras kunt bestellen. Het is daarom dus ook niet verwonderlijk datje goedkope, normale en dure opties hebt wat betreft het kunstgras. Binnen elke categorie (goedkoop, normaal, duur) heb je ook weer verschillende opties. Zo kun je verschillende soorten goedkoop kunstgras bestellen zoals:

  • Mies
  • Alma
  • Hugo
  • Luuk
  • Lotus

De prijzen zijn natuurlijk verschillend. De goedkoopste optie is 16,75 euro en de iets duurdere optie (maar nog steeds goedkoop) is 24,50 euro. Natuurlijk is er niet voor niets variatie in prijs, want zoals je op de site kunt zien scoren de wat duurdere soorten beter op eigenschappen zoals:

  • Uitstraling
  • Zachtheid
  • Compactheid

Het is dus ook maar net wat je belangrijk vindt. Als je verder geen waarde hecht aan de zachtheid, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Hugo grasmat. Deze heeft namelijk 3 sterren voor zachtheid en 4 sterren voor de uitstraling.

Beoordeel het kunstgras via de gratis stallen

Als je interesse hebt in goedkoop kunstgras van Van de Lockant, dan kun je eerst gratis stallen aanvragen. Je ziet dan meteen hoe het kunstgras er uitziet en hoe het aanvoelt. Je kunt ook beter zien wat de kleur is, want het is altijd lastig om dat goed te zien via een foto. Dus als je goedkoop kunstgras wil kopen vraag dan via de site gratis stallen aan.