Ben jij een feest aan het organiseren voor je bedrijf, een speciale gelegenheid, of eigenlijk gewoon zomaar en wil je hier een leuk evenement aan toevoegen. Dan is een goochelaar huren hiervoor een hele goede optie. Nederland kent verschillende soorten goochelaars, maar als je er eentje wilt hebben die echt weet waar hij mee bezig is, dan moet je bij Rich Magic zijn. Deze goochelaar heeft drie specialiteiten:

  • Goochelaar
  • Zakkenroller
  • Mindreader

Op deze drie gebieden kan hij ontzettend leuke shows neerzetten en het is uiteraard mogelijk om hier een combinatie van te maken. Hij heeft verschillende doelgroepen waar hij regelmatig voor optreedt. Zo vindt hij het fantastisch om kinderen en families te vermaken met een leuke show, maar ook kom je Rich Magic tegen op beurzen, workshops en als tafelgoochelaar. Hij is dus de ideale keuze voor een goochelaar huren voor de meest uiteenlopende evenementen. Met een fiks aantal jaar ervaring weet Rich Magic precies wat het publiek van hem verwacht en hoe hij ze op de best mogelijke manier kan vermaken. Of je hem nu voor een uurtje wilt laten optreden of juist een avondvullende presentatie, Rich Magic is overal voor in. Deze goochelaar huren kun je uiteraard via zijn website doen, waar je heel eenvoudig zijn contactgegevens kan vinden.

Een goede avond met een goochelaar huren

Het kan soms best lastig zijn om te bepalen wat een leuke act is voor jouw evenement. Een band kan natuurlijk goed werken, maar is daarnaast ook wel heel erg doorsnee. Als jij meer uit je evenement wilt halen, dan is een goochelaar huren veel leuker. Het is iets wat niet veel mensen eerder live hebben meegemaakt. Zeker niet binnen de setting die Rich Magic aanbiedt. Hij houdt van een show die persoonlijk is. Zo zal hij niet graag op een podium staan, maar is hij graag onder de mensen om zijn trucs zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Je zult het merendeel van de tijd niet weten wat je overkomt. Ineens is je portemonnee uit je broekzak verdwenen en tovert hij deze ergens vandaan. Rich Magic begon al op jonge leeftijd met het leren van goocheltrucs en dit zie je zeker af aan zijn shows. Deze goochelaar huren geeft je dus een hele goede kijk in hoe de magische wereld van de goocheltrucs in elkaar zit. Wil jij hier meer over weten en zelf ook met goochelen aan de slag gaan? Deze goochelaar huren kan ook voor een workshop. Tijdens deze workshop laat Rich Magic je een aantal trucs zien en natuurlijk zal er de gelegenheid zijn om een aantal trucs zelf te leren.

Meer informatie over een goochelaar huren

Als je een speciaal evenement aan het organiseren bent, dan wil je de opties die je hebt hiervoor natuurlijk goed overwegen. We snappen dan ook dat je niet zomaar kiest voor een goochelaar huren. Je wilt het liefst zeker weten dat de mensen die naar je evenement toekomen hier ook echt van zullen genieten. We raden je aan om eens een kijkje te nemen op de website van richmagic.nl. Hier vind je meer informatie over deze goochelaar huren en natuurlijk vind je hier ook de mogelijkheden om contact met hem op te nemen. Heb je vragen aan hem? Stel deze dan gerust, hij beantwoordt ze graag voor je! Op de website vind je onder andere zijn telefoonnummer, een contactformulier en zijn emailadres. Er zijn dus genoeg mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Overweeg je dus om een goochelaar in te huren, ga dan naar deze website.