Transport van A naar B klinkt enorm simpel, maar toch heb je tussen A en B enorm veel mogelijkheden. Je kunt een kopje suiker naar de buren brengen met de benenwagen. Op de fiets kun je ook van alles vervoeren, denk maar aan de krantenwijk die je vroeger misschien had. De auto heeft in de regel een mooie kofferbak waarin je van alles kunt plaatsen om van A naar B te brengen. Is de kofferbak te klein, dan kun je altijd een aanhangwagen of een boedelbak regelen. Dat is Ideaal voor de kleine verhuizingen. Voor de grotere verhuizingen kun je vaak prima uit de voeten met een bestelbus en als het echt veel spullen betreft dan heb je een verhuistruck nodig. Zo hebben we het traject tussen A en B al op verschillende manieren ingevuld en we zijn nog lang niet klaar. Er is immers ook:

 • Vrachtwagen transport
 • Vliegtransport
 • Boottransport
 • Treintransport

Vrachtwagentransport wordt veel gebruikt om grotere ladingen over het land te vervoeren. Je ziet bijvoorbeeld vaak dat containers die aankomen in de haven vervolgens met vrachtwagens naar de plaats van bestemming in Europa worden gebracht. Die trucks moeten natuurlijk ergens vandaan komen. Als je zelf op zoek bent naar vrachtwagens, dan kun je deze kopen en/of huren via hesselink-trucks.nl. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan gebruikte trucks. Uiteraard zijn ze allemaal goed nagekeken en gerepareerd waar dat nodig is. De trucks zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit en je kunt natuurlijk verschillende diensten verwachten indien je een truck aanschaft.

De diensten van hesselink-trucks.nl

Je hebt zoals gezegd te maken met verschillende diensten als je kiest voor de trucks van Hesselink Trucks. Hieronder vind je een kort overzicht van die verschillende diensten.

 1. De werkplaats: Het is belangrijk dat de truck in goede staat verkeert. Daarom kun je altijd gebruik maken van de werkplaats waar de truck gerepareerd of gecontroleerd kan worden. Verder kun je in de werkplaats ook gebruik maken van verschillende extra werkzaamheden/reparaties. Je betaalt hiervoor een zeer aantrekkelijk tarief.
 2. Exportkentekens: Indien je de truck of trailer over de weg wilt vervoeren, dan kan Hesselink Trucks een 5 of 10 daags exportkenteken regelen. Dit is inclusief de verzekering.
 3. Douaneafhandeling: Voor de voertuigen die buiten de EU worden verkocht zal Hesselink Trucks te allen tijde de benodigde papieren verzorgen.
 4. Vervoer naar de haven: Ook het vervoer naar de haven kan in overleg worden geregeld.
 5. RWD erkenning: Hesselink Trucks is een RWD erkend bedrijf waardoor zij de volgende diensten kunnen verrichten:
 • Voertuigen uitvoeren voor export
 • Voortuigen in de bedrijfsvoorraad zetten (vrijwaren)

Mocht je nog vragen hebben over deze diensten, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met hesselink-trucks.nl. Als je meer wilt weten over de diensten, dan kun je ook even een kijkje nemen op de website.

Bekijk het aanbod en neem contact op

Als je op zoek bent naar een goede truck, dan kun je het beste eerst de website bezoeken. Hier vind je alle trucks op een rijtje. Je kunt dan rustig alle opties bekijken. Er komen af en toe ook nieuwe trucks bij natuurlijk, dus mocht er vandaag niets tussen zitten, dan kan dat een week later heel anders zijn. Zodra je een goede truck hebt gevonden, dan kun je het beste even contact opnemen met hesselink-trucks.nl. Zij kunnen je dan precies vertellen wat de gang van zaken is en wanneer je de truck kunt verwachten. Mocht je van één of meer van de bovenstaande diensten gebruik willen maken, dan kun je dat ook direct aangeven.