Op http://www.openingstijden.nl/Utrecht/Utrecht/koopzondag/ kun je zien wanneer het koopzondag Utrecht is. Utrecht is een prachtige stad waar enorm veel en gevarieerde mogelijkheden zijn om te winkelen. Als u bijvoorbeeld een weekendje weg naar deze stad plant, wilt u dit misschien rondom een koopzondag Utrecht plannen. De data van koopzondag Utrecht kunt u vinden op bovengenoemde website. Daar kunt u bijvoorbeeld zien dat het alle zondagen in december koopzondag Utrecht is: op 7, 14, 21 en 28 december. Wel zo handig natuurlijk, in verband met de feestdagen. U kunt op bovengenoemde website nog veel meer informatie vinden over openingstijden van verschillende winkels, in verschillende steden en op verschillende dagen. We zullen u hieronder een voorproefje geven van informatie die u op de website Openingstijden.nl kunt vinden. We geven wat voorbeelden van verschillende dingen die u op kunt zoeken.

Koopzondag Utrecht

Op de website Openingstijden.nl kunt u veel informatie vinden. Niet alleen de koopzondag Utrecht wordt weergeven, maar ook koopzondagen in veel andere steden. Daarbij: er zijn niet alleen koopzondagen te vinden, maar ook openingstijden op alle andere dagen van de week. Bovendien kunt u ook opzoeken wanneer het in welke stad koopavond is en welke winkels dan open zijn. We zullen nu een paar verschillende zoekwijzes opnoemen, te beginnen met koopzondag Utrecht. Als u naar bovengenoemde website surft (http://www.openingstijden.nl/Utrecht/Utrecht/koopzondag/) vindt u een overzicht van wanneer het koopzondag Utrecht is. Te zien is dat het koopzondag is in deze stad op:

 • 30 november
 • 7 december
 • 12 december
 • 21 december
 • 28 december
 • 4 januari
 • 11 januari

Zoals Openingstijden.nl zelf ook opmerkt, wat te lezen is als u onder de overzichtstabellen kijkt die de koopzondag Utrecht aangeven, zijn winkels niet verplicht om mee te doen aan koopzondagen. Het kan dus zijn dat de winkel die u wilt bezoeken dicht is, terwijl het wel koopzondag Utrecht is. U kunt op de website van Openingstijden.nl echter ook de openingstijden per winkel opzoeken. Klik daarvoor in de linker bovenhoek van uw beeldscherm op ‘Utrecht’. U komt dan bij een overzicht van de soorten winkels in Utrecht, op alfabetische volgorde. We zullen, om het zoekproces te illustreren, nu wat voorbeelden geven.

 • Stel; u wilt naar een warenhuis. Klik daarvoor op ‘Warenhuizen’. Er zijn natuurlijk verschillende warenhuizen in Utrecht. U wilt misschien graag naar de Xenos. Om te kijken of de Xenos open is op de eerstvolgende koopzondag Utrecht, klikt u op de Xenos van uw keuze, bijvoorbeeld de vestiging op Seinedreef 52. U kunt dan zien dat het vaak koopzondag Utrecht is bij deze Xenos.
 • Misschien wil u echter liever op zoek naar een nieuwe outfit. Klik dan op ‘kleding’ voor een overzicht kledingwinkels. U wilt bijvoorbeeld weten of de Sissy-Boy aan de Oudegracht van de Werf 124-126 open is op zondag. Als u op deze winkel klikt ziet u dat deze Sissy-Boy vaak op zondag geopend is.Als u echter naar de kledingwinkel Anna van Toor, op de Roelantdreef 39, wilt op zondag, zult u zien dat deze niet elke zondag open.
 • Bent u op zoek naar een bepaalde DVD of CD? Klikt dan op ‘Muziek, Films & Games’. U koopt uw films en muziek misschien normaal gesproken bij de E-plaza, aan het Gildenkwartier 201, dus u wilt weten wanneer u hier terecht kan. Klik daarvoor de ‘E-plaza’.
 • Misschien heeft u een nieuwe wasmachine nodig en wilt u weten waar u deze kunt kopen op zondag. Klik dan op ‘Elektronica & Witgoed’. U kunt dan zien dat u op zondag bij de Media Markt terecht kunt, maar op sommige zondagen ook bij de Saturn.

U kunt dus ook op Openingstijden.nl terecht voor de openingstijden van specifieke winkels. Als u onder het alfabetische overzicht van winkelsoorten kijkt, kunt u ook informatie lezen over populaire winkelstraten die u op de koopzondag Utrecht kunt bezoeken, en waar u bepaalde soorten boodschappen kunt doen.

Meer informatie

We hopen u met het bovenstaande een beeld te hebben gegeven van de informatie die u kunt vinden op Openingstijden.nl in het algemeen, en over koopzondag Utrecht in het bijzonder. U kunt kijken wanneer het koopzondag Utrecht is, maar u kunt ook de openingstijden van bepaalde winkels in Utrecht opzoeken. Er is echter nog meer. U kunt ook opzoeken wanneer het koopavond is in Utrecht. Als u doordeweeks overdag op uw werk moet zijn en de winkel waar u naartoe wilt is op zondag dicht, kunt u misschien langs gaan als het koopavond is. Klik voor een overzicht van de koopavonden in Utrecht linksboven in uw beeldscherm op ‘koopavond’. U krijgt dan een overzicht te zien van de koopavonden in Utrecht. Daarbij wordt vermeld op welke locaties het koopavond is en wat voor producten u op deze locaties kunt kopen. Zo wordt er voorkomen dat u naar een bepaald gebied afreist, terwijl u daar niet kunt vinden wat u zoekt. U kunt zo gerichter winkelen. U kunt ook zoeken in het zoekvenster, dat u rechtsboven in uw beeldscherm kunt vinden. U kunt daar de plaats intypen waar u wilt winkelen, in dit geval Utrecht, maar u kunt ook, als u in een bepaald gedeelte van Utrecht wilt kijken, een postcode invullen. Daarnaast kunt u kiezen van wat voor soort winkels u de openingstijden wilt weten, bijvoorbeeld kledingwinkels of witgoed. U kunt ook een specifieke winkel invullen, bijvoorbeeld Hema of Gamma. Voor meer informatie of een specifieke zoekopdracht kunt u surfen naar: http://www.openingstijden.nl/Utrecht/Utrecht/koopzondag/.