deur-cilindersloten - Cilinderslot

Bent u slotenmaker en wilt u enkel de allerbeste sloten gebruiken? Of wilt u de sloten van uw eigen huis vervangen? De meeste sloten op voor- en achterdeuren in Nederland zijn cilindersloten. Een cilinderslot is erg sterk en betrouwbaar. Zeker als u een cilinderslot bij deur-cilindersloten.nl bestelt. Deze website is de online webwinkel van Postma en Postma uit Alkmaar. U kunt uiteraard in onze winkel langskomen waar wij al sinds 1963 sloten repareren. Maar als Alkmaar te ver weg ligt en u wilt wel graag een goedkoop en duurzaam cilinderslot van SKG bestellen, dan kan dit via onze webwinkel. U hebt de keuze uit verscheidene sloten. Het verschil heeft voornamelijk te maken in de breedte van het slot. Afhankelijk van uw deur kiest u het slot uit dat in het gat past. Wilt u een erg sterk cilinderslot inbouwen, dan moet u toch echt een SKG cilinderslot kopen. Wist u dat dit merk het politiekeurmerk heeft gekregen? Het is voor de meeste dieven onmogelijk om een dergelijk slot te forceren. Als ze dat slot op uw voor- en achterdeur zien zitten dan bedenken ze zich een tweede keer. Natuurlijk is een cilinderslot helaas niet altijd genoeg bescherming want een inbreker kan ook door een raam naar binnen komen. Als u daarom uw huis beschermt met behulp van een inbraaksysteem dan kan u niets gebeuren.

We kunnen het cilinderslot van uw voordeur moeiteloos vervangen

Een cilinderslot uitkiezen is misschien lastig voor u . Als u nooit klust dan loopt u de kans het verkeerde cilinderslot te bestellen. Vraag daarom even aan ons welk slot u het beste kunt kopen. Wij staan voor u klaar als u daarom vragen hebt over de juiste keuze. Stuur eventueel een foto van uw voordeur naar ons op en zoom dan voornamelijk in op uw huidige slot. Dan kunnen we u van passend advies voorzien en kunt u uw digitale weg vervolgen. Klik dan het cilinderslot aan dat u wilt kopen. Afhankelijk van het type slot ontvangt u 3 of 6 sleutels. Hebt u een groot gezin of wilt u een aantal reservesleutels aan goede vrienden of familie geven? Dan kunt u die bij ons laten maken. Geef het eventueel tijdens het bestellen aan zodat we die extra sleutels direct mee kunnen sturen. Vervolgens vult u uw adres- en contactgegevens in. Betaal ten slotte door gebruik te maken van een online betaalservice. U bent vast en zeker bekend met internetbankieren, dus maak het bedrag over via PayPal, iDEAL of uw credit card en het cilinderslot komt de volgende dag al uw kant op.

Neem direct contact op met één van onze specialisten

Een aantal belangrijke voordelen van online bestellen bij Postma en Postma willen u niet langer onthouden:

  • U krijgt namelijk 15 procent korting op alle online aankopen. Zowel op alle sloten, deurspionnen en briefkasten.
  • Als u telefonisch of via de mail contact opneemt dan staat een expert u direct te woord.
  • Als u vandaag voor 15:00 uur bestelt, dan krijgt u het slot morgen al thuisbezorgd. Dit is uiteraard met uitzondering van het weekend en eventuele feestdagen. Al onze afgebeelde producten zijn in ieder geval steevast op voorraad leverbaar.
  • De producen worden altijd veilig verzonden met GLS.

We kunnen u van afstand advies geven over de installatie. U kunt ons bellen zodat we u in realtime bij kunnen staan. Of bekijk een video-instructie op de website. Komt u er echt niet uit, gaat het om zeer ingewikkelde sloten of zware deuren waar u niet door heen komt? Laat het dan aan onze monteurs over!