U kent die handige blokjes met kleefbare papiertjes vast wel. U kunt zulke post its overal op plakken. Op uw koelkast, het beeldscherm van de pc of op uw voorhoofd als u absoluut niets mag vergeten. Hoe dan ook, als u dergelijke post its wilt bedrukken met bijvoorbeeld uw logo of slagzin dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijkt u maar eens op maxilia.nl, u zult zien dat u de keuze hebt uit vele notitieblokken en post it blokken. Uw post its bedrukken is voor ons een eitje want we beschikken over diverse printers die dit werk in een handomdraai voltooien. Dat betekent dat u nooit te lang op uw bestelling hoeft te wachten. Afhankelijk van het type blokje dat u wilt hebben natuurlijk. Op dit moment hebt u de keuze uit 11 verschillende blokken, dus u hebt nog heel wat uit te zoeken. U vindt op de website de verschillende formaten en de prijs van het post its bedrukken. U kunt al vanaf 50 stuks bestellen maar dan bent u wel een beetje een dief van uw portemonnee. Ten eerste hebt u dan waarschijnlijk nauwelijks genoeg blokken voor uw kantoor en ten tweede hebt u sowieso veel te weinig post its laten bedrukken om uit te delen aan klanten. U betaalt meer dan 5 euro per blokje. Maar als u bijvoorbeeld 5000 blokjes bestelt, dan betaalt u slechts een paar cent per blokje. Des te meer u bestelt, des te hoger de korting. En laten we eerlijk zijn: u hebt meer aan een paar duizend blokjes dan een stuk of 100. Wist u dat u al vanaf 19 cent post its kunt bedrukken door Maxilia?

Laat het post its bedrukken maar aan ons over

U wilt uw post its bedrukken maar u hebt hier natuurlijk niet zelf de mogelijkheden voor. Kijkt u daarom op onze website. Naast post its bedrukken wij nog veel meer handige kantoorartikelen zoals mappen, pennen en agenda’s. En dat is nog lang niet alles want we bedrukken allerlei leuke relatiegeschenken, bedrijfskleding en zelfs kerstartikelen. Qua service krijgt u veel terug. Dat blijkt ook wel uit de tevredenheid van onze klanten: we hebben een gemiddelde beoordeling van maar liefst een 8,8. Een aantal voordelen:

  • Dien uw idee in. We gaan direct aan de slag en u krijgt dezelfde middag nog een gratis offerte.
  • Niet alleen krijgt u een vrijblijvende offerte, u krijgt tevens de eerste schets te zien. We sturen u namelijk een digitaal ontwerp toe. En als dat nog niet genoeg is dan sturen we zelfs een gratis sample naar uw bedrijf.
  • En ten slotte bieden we u de beste prijs garantie. Mocht u elders op het internet een bedrijf vinden die goedkoper post its kan bedrukken dan moet u dat even laten weten. Wij passen onze prijzen hier namelijk op aan.

We voorzien al uw schrijfwaren van uw logo

U kunt uw post its bedrukken met allerlei gegevens. Maar het oppervlak is niet al te groot dus u moet hierin misschien wat keuzes maken. Uw bedrijfsnaam kan al genoeg zijn als u een bekende naam bent. Of vervang zelfs uw naam voor uw logo. Een korte slagzin of alleen uw contactgegevens zoals websitenaam, e-mailadres en/of telefoonnummer zijn ook prima opties. We helpen u graag bij het uitzoeken van de beste oplossing. Afhankelijk van het type post it of notitieblokje duurt de levering tussen de 3 à 8 werkdagen. Wist u dat u een gratis account kunt aanmaken? Dat maakt bestellen in de toekomst een stuk eenvoudiger. Log in en bestel er snel wat post its bij!