Ons bedrijf moet altijd goed opletten of de producten die wij maken in een schone omgeving worden gemaakt. Het gaat daarbij niet om of wij bijvoorbeeld de stofzuiger nog even door de productieruimte hebben gehaald, maar om het feit dat de ruimte echt helemaal stofvrij moet zijn. Dat is altijd een hele klus en daarom hebben wij onlangs besloten om op schone kamer productie over te stappen. Wanneer je namelijk op schone kamer productie overstapt, kun je er zeker van zijn dat je beter en stofvrij kunt produceren. Wij hebben gekeken waar wij een bedrijf konden vinden dat gespecialiseerd was in schone kamer productie. Wij hebben toen eerste een keer op het internet gezocht naar mogelijkheden om deze schone kamer productie te benutten. Wij hadden al snel in de gaten dat wij een keer naar diverse fora moesten gaan om te kijken wat wij daar allemaal aan nuttige informatie konden vinden. Wij wilden namelijk niet zomaar met iemand in zee gaan omdat wij er zeker van wilden zijn dat wij een goede deal konden sluiten. Bovendien wilden wij graag goed worden voorgelicht wanneer het ging over de schone kamer productie en dus hebben wij goed op het internet gezocht naar tips. Wij kregen van veel mensen te horen dat wij een keer naar de mensen van climatech.nl moesten gaan. Deze site heeft namelijk allerlei nuttige informatie over de schone kamer productie en dat was precies waar wij naar op zoek waren. Wij hebben deze site met veel belangstelling bekeken en wij hadden meteen in de gaten dat deze mensen de experts zijn op het gebied van de schone kamer productie. Wij hebben daarom meteen even contact met hen opgenomen om te horen wat zij allemaal voor ons konden doen. Wij kregen te horen dat wij een expert van dit bedrijf konden uitnodigen om ons goed te laten voorlichten over de mogelijkheden. 

Wij zijn overgestapt op schone kamer productie

Toen wij eenmaal met de mensen van dit bedrijf zijn gaan overleggen over de mogelijkheden die zij boden op het gebied van schone kamer productie, hebben wij aangegeven wat onze wensen waren en ook wat ons budget was om met een schone kamer productie te gaan werken. Wij kregen heel veel nuttige tips en adviezen aangereikt en daardoor konden wij uiteindelijk voor een heel goede prijs overstappen op de schone kamer productie. Mocht u ook op zoek zijn naar mogelijkheden voor een schone kamer productie, dan kan ik u climatech van harte aanbevelen. Deze mensen hebben veel ervaring en kunnen u heel goed helpen. 

Onze productie verloopt nu veel beter

Sinds wij produceren in onze nieuwe clean room, merken wij dat wij veel nauwkeuriger kunnen werken. Dat was precies wat wij graag wilden en wij zijn dan ook zeer blij dat wij dit bedrijf in de arm hebben genomen. Kortom:

  • Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf 
  • Wij hebben hier heel goede zaken kunnen doen 
  • Wij komen hier zeker nog een keer terug

Meer weten over dit bedrijf? Surf dan vandaag nog even naar de site climatech.nl voor meer interessante gegevens.