Als ondernemer wilt u dat alles binnen uw bedrijf tot in de puntjes geregeld is. Zo ook de beveiliging van uw pand. Hiervoor kunt u goed beveiligingsadvies krijgen. Met professioneel beveiligingsadvies weet u namelijk altijd waar de risicogebieden voor uw bedrijf zijn, zowel op online als offline gebied. Bij Crime Control Consultancy kunt u terecht voor beveiligingsadvies. Wij leggen u graag uit wat onze werkzaamheden op het gebied van beveiligingsadvies zijn en hoe u met ons in contact komt. Daarnaast vertellen wij u ook graag meer over de voordelen van ons beveiligingsadvies. Zo bent u op alles voorbereid voor wanneer u met ons een samenwerking aangaat.

Meer dan alleen beveiligingsadvies

Een goed beveiligingsadvies is voor iedere ondernemer van groot belang. Als eigenaar van een groot of klein bedrijf komt er veel op u af. Niet alleen bedrijfstechnisch, maar ook op het gebied van beveiliging rust er een zware taak op uw schouders. Met ons beveiligingsadvies staat u er niet alleen voor bij zowel online als offline veiligheid. We brengen de risico’s tijdens een eerste kennismakingsgesprek voor u in kaart om deze vervolgens te voorzien van een op maat gemaakte oplossing. Onze deskundige aanbevelingen bij ons beveiligingsadvies gaan verder dan alleen het beveiligen van uw pand of eigendommen. Daarnaast kunt u onze diensten ook inschakelen voor:

  • Het opmaken van veiligheidsprotocollen
  • Actieplannen
  • Oefeningen

Er zijn tegenwoordig zoveel risicovolle factoren, zoals bijvoorbeeld diefstal, afpersing, hacking en agressie, dat u er effectief tegen gewapend moet zijn. Hiermee kunt u het imago van uw onderneming en het welzijn van uw werknemers en bezoekers te allen tijde beschermen. Met een professioneel beveiligingsadvies van onze medewerkers weet u zeker dat alle risico’s helder uiteen worden gelegd. Vervolgens zorgen we voor een passende en op maat gemaakte oplossing zodat uw onderneming optimaal voorbereid is op calamiteiten. Een goede beveiliging gaat in de meeste gevallen namelijk verder dan een alarminstallatie alleen. Het op orde maken en houden van de beveiliging is bij een groot aantal bedrijven onder de maat. Hierdoor loopt u onnodig veel risico welke veel gevolgen kan hebben voor u, uw onderneming of uw medewerkers.Met ons beveiligingsadvies weet u exact waar de zwakke schakels binnen de beveiliging van uw bedrijf zich bevinden, en hoe dit tegen te gaan is. Onze medewerkers kunnen u hier altijd meer over vertellen tijdens een kennismakingsgesprek. Hierbij leggen wij onze werkzaamheden nog een keer aan u uit en is er alle ruimte om vragen te stellen. Tevens kunnen wij ook altijd een vrijblijvende offerte voor u opstellen, zodat u precies kwijt wat onze adviezen en andere werkzaamheden voor u en uw bedrijf gaan kosten.

Wacht niet te lang met contact opnemen

Crime Control Consultancy is uw specialist op het gebied van veiligheid. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het vakgebied, waardoor wij op iedere situatie kunnen inspelen en u hierbij van het beste advies kunnen voorzien voor de veiligheid van uw bedrijf. Bij ons draait het in eerste instantie altijd om het menselijke aspect, de technische kant komt later. Uit de nieuwste inzichten blijkt dat eenvoudige aanpassingen van inrichting en ontwerp van een ruimte ongewenst gedrag al kunnen beïnvloeden. En dat ziet u direct terug in lagere verzekeringskosten. Wacht daarom niet te lang met onze diensten in te schakelen. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op crimecontrolconsultancy.nl. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft.