Een dag geheel ontspannen is nooit weg. Daarnaast wilt u ook gelijk al uw huid- en lichamelijke problemen het liefst aangepakt hebben, zodat u zorgeloos door het leven kunt. Bij een schoonheidssalon in Roosendaal bent u hierbij aan het goede adres. Een schoonheidssalon in Roosendaal biedt namelijk niet alleen een heerlijke ontspanning, maar heeft ook doelgerichte behandelingen voor uw klachten. Wellness Praktijk Anoesj is de aangewezen schoonheidssalon in Roosendaal om deze behandelingen te ondergaan. Wij leggen u graag meer uit over onze schoonheidssalon in Roosendaal en welke behandelingen wij hebben. Daarnaast vertellen wij ook graag hoe u met onze schoonheidssalon in Roosendaal in contact komt, zodat u direct nog een afspraak kunt maken.

Bij de schoonheidssalon in Roosendaal komt u van uw klachten af

Met klachten rondlopen is vervelend. Niet alleen kan de pijn hoog oplopen, ook ondervindt u vaak hinder in uw dagelijkse werkzaamheden. Hiervoor zijn er bij een schoonheidssalon in Roosendaal verschillende behandelingen nodig:

  • Pedicure (ook voor kinderen)
  • Voetreflexzonemassage
  • Beenmassage
  • Indian Head massage
  • Vacussage (cupping)
  • Zwangerschapsmassage
  • Hotstone massage
  • Chinese buikorgaanmassage

Een Indian Head massage is gebaseerd op de eeuwenoude Indiase geneeswijze “Ayurveda”. Deze massage wordt, over de kleding heen en zittend op een kruk of stoel, uitgevoerd op het hoofd en het gezicht, maar ook nek, rug en schouders worden niet overgeslagen. Er wordt een lichte druk uitgeoefend met handen en vingers, afgewisseld met strijkingen; deze zachte, maar  tegelijk stevige draaiende bewegingen geven verlichting, voelen weldadig aan en zorgen voor “instant” stressvermindering, ontspanning en een heerlijk loom, weldadig gevoel. De direct merkbare effecten zijn: heldere geest, vitaliserende werking, kalmeert lichaam en geest, vermindert (spannings)hoofdpijn, lichte migrainevormen en andere stressgerelateerde klachten. Bij een hotstone massage krijgt u een ontspannen effect. Tijdens een hot stone massage worden warme platte stenen op het lichaam gelegd. De hitte en druk van de stenen dringt diep door in de spieren. Een hot stone massage verlicht spanning en geeft na afloop van de massage veel energie. De warmte vergroot het gevoel van welzijn. Veel mensen denken dat een hot stone massage voornamelijk oppervlakkig is, dit is echter niet het geval, het is door de warmte en druk een krachtige diepe massage. Wij kunnen u altijd meer vertellen over onze behandelingen als u contact met ons opneemt. Tevens kunnen we altijd aan de hand van uw klachten bekijken welke behandeling voor u het beste is. Zo kunnen wij in een of enkele behandelingen geheel van uw klachten af helpen en u daarnaast heerlijk laten ontspannen. Al onze behandelingen worden tegen schappelijke tarieven uitgevoerd, zodat u nooit teveel betaalt en u uzelf een heerlijk ontspannen uurtje kunt gunnen.

De beste oplossing voor uw klachten

Wellness Praktijk Anoesj is uw schoonheidssalon in Roosendaal waar u terecht kunt voor zowel behandelingen om uw lichamelijke klachten te verhelpen als voor een ontspannen massage. Dit doen wij altijd met veel persoonlijke aandacht, waarbij wij luisteren naar uw klachten en van daaruit de juiste behandeling met u kunnen bespreken. Zo bent u ervan verzekerd dat u een gewenst eindresultaat krijgt en van uw klachten af kunt zijn in een of enkele behandelingen. Tevens kunt u tijdens dit uur ook heerlijk ontspannen, zoals bijvoorbeeld met de hotstone massage. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u de mogelijkheden voor uw klachten met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op anoesj.nl. Wij helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft.