Eindelijk is het weer kerst! Tijd om de familie bijeen te brengen om er weer een gezellige tijd van te maken! Kerstballen, lampjes en het stalletje van het kindje Jezus; alles komt er weer bij kijken. Het ziet er allemaal schitterend uit. Er is één ding dat tegenvalt, echter, en dat is de muziek. Je hoort al een maand lang Mariah Carey’s All I want for Christmas is you. Het lijkt wel het enige kerstliedje van 2018, en je wilt eens wat anders horen. Het moet voorbij zijn met de popnummers. Je bent niet de enige die zo denkt! Voor velen is het de Last Christmas dat ze naar zo’n klassieker luisteren. Het kerstliedje 2018 zoeken zij in andere genres, waaronder in jazzmuziek. Met jazz kun je echt swingen en feesten. Het brengt een beetje leven in de tent. Een geschikte kandidaat dus. Maar welk jazznummer heeft nou het potentieel om het kerstliedje van 2018 te zijn? Recent kwam er een nummer uit van de artieste Angèle genaamd Jammin’ in the Snowman. Het ritme van het nummer is geweldig, en Angèle haar zang is perfect. Met het nummer kun je zowel rustig ontspannen als helemaal uit je dak gaan. Voor velen is Jammin’ in the Snowman nu al het kerstliedje van 2018. Wil je het beluisteren? Je kunt het hier vinden: https://ajcms.eu/kerstliedje-2018/.

Het kerstliedje van 2018 uit Holland!

Angèle heeft naast zangtalent ook schrijftalent. De tekst voor Jammin’ in the Snowman, haar persoonlijke kerstliedje van 2018, heeft ze zelf geschreven. Het is natuurlijk heel gaaf om je eigen authentieke kerstliedje van 2018 in elkaar te zetten. Angèle kan dit, en misschien kun jij dit ook! Je kan haar hulp inschakelen via haar songwritersbedrijf genaamd AJCMS. AJCMS is altijd op zoek naar artiesten die een passie voor muziek hebben en graag hun talenten willen ontwikkelen. Bij AJCMS ben je niet beperkt tot een bepaald genre, zoals jazz of pop, maar kun je alle kanten op. Ze beperken zich niet tot specifieke genres, waardoor de meest unieke muziekcombinaties mogelijk zijn. Daarnaast is het bij AJCMS niet het doel om de grootste hit ooit uit te brengen, maar is het vooral de bedoeling dat de talenten van de artiest goed naar voren komen. AJCMS zorgt er ervoor dat jouw nummer echt jouw persoonlijkheid vangt. Je kunt Angèle in Holland inhuren. Bekijk de website van AJCMS, https://ajcms.eu/, voor de volgende services:

  • Hulp bij het schrijven van nummers
  • Hulp bij het ontwikkelen van je eigen muziekstijl
  • Hulp bij ontwikkelen van jouw muziektalent
  • Hulp bij het creëren van je persoonlijke kerstliedje van 2018!

Chinese Taxidriver

Ben je toch niet zo ambitieus dat je je een eigen kerstliedje van 2018 wil schrijven? Dan kun je Angèle natuurlijk ook inhuren om op te treden! Ze is naast een professionele songwriter ook de lead van de professionele jazzband Chinese Taxidriver. Deze steengoede band uit de omgeving Den Haag combineert jazz met allerlei stijlen, waaronder funk, soul, latin en zelfs pop. Deze muziek is dan ook geen muziek om op te mediteren; dit is echte rock en roll. Als Jammin’ in the Snowman misschien niet jouw kerstliedje van 2018 is, dan is het nieuwste nummer van Chinese Taxidriver, Chicama, dat misschien wel. Het is één van de vele nummers in hun nieuwste album Turning Left. Al hun nummers en services zijn op hun website, http://chinesetaxidriver.nl, te vinden! Je kunt Chinese Taxidriver voor van alles inhuren: borrels, bijeenkomsten, speciale evenementen, en zelfs voor kerstfeestjes. Maak je niet je eigen kerstliedje van 2018, dan kun je Chinese Taxidriver inhuren om zo het kerstliedje van 2018 naar je toe te brengen!