Het ompakken van goederen voor export vereist vakkundige kennis en is een dienst die een expediteur heel wat voordelen kan bieden. Bij het beslissen over het ompakken van goederen, moet de expediteur ervoor zorgen dat de goederen in dezelfde staat worden ontvangen als toen ze de verzender, het magazijn of de fabriek verlieten. De expediteur moet ook rekening houden met het gebruiksgemak, risico’s tijdens het transport en de levering en bescherming tegen ongeautoriseerde toegang en het milieu. Klanten moeten zo snel mogelijk worden geïnformeerd over de kwetsbaarheid van de goederen. Het ompakken van goederen moeten daarom goed gepland worden om eventuele risico’s tijdens het transport te vermijden. Het extra ompakken van goederen kan onnodige kosten met zich meebrengen die extra kosten met zich mee kunnen brengen voor het product. Het bedrijf Flexwerf kan je helpen bij het professioneel ompakken van goederen. Het is een bedrijf dat zich deskundig gespecialiseerd heeft in het ompakken van goederen om het voor jou makkelijker te maken. Dit kan nodig zijn omdat je bijvoorbeeld een grote hoeveelheid in te pakken goederen hebt of niet weet welk materiaal te gebruiken voor het verzenden van je goederen. Als je bijvoorbeeld een webshop hebt, maar weinig personeel hebt die je kan helpen om alle bestelde items of goederen te verzenden, dan kan hulp gewenst zijn. Een bedrijf dat je helpt met het professioneel ompakken van goederen, zorgt ervoor dat jij meer tijd krijgt voor andere taken binnen je webshop.

Ompakken van goederen door scholieren

Flexwerf is eigenlijk een zeer uniek bedrijf. Uiteraard wordt kwaliteit hier hoog in het vaandel gedragen, maar het personeel bij Flexwerf bestaat uit honderden scholieren of mensen die graag een bijbaan hebben. Hoe werkt het? Nou, als je als bedrijf in te pakken goederen hebt of andere verzendingen, dan kun je deze naar Flexwerf in Hengelo brengen. Vervolgens wordt het ompakken van goederen deskundig verricht, zoals in om het even welk ander inpakbedrijf. Het voordeel is dat je door het ompakken van je goederen bij Flexwerk, deel uitmaakt van een uniek project. Wij kennen niet veel bedrijven die voornamelijk met scholieren en mensen met een bijbaan werken. De inpakkers kiezen zelf hun tijd wanneer ze willen werken en uiteraard wordt er flexibiliteit gevraagd. Vooral omdat heel wat klanten met dringende opdrachten komen. In dit bedrijf heerst er dus enerzijds deskundigheid en professionaliteit, maar anderzijds ook vrijheid (in werkuren). DIt zorgt voor een aparte en leuke werksfeer. Als je beroep wilt doen op de diensten van Flexwerf of je wilt graag een centje bijverdienen, dan nodigen we je uit de website www.flexwerf.nl te bezoeken voor meer informatie.

Werken in de verpakkings- of ompakkingsindustrie

Ondanks economische ups en downs blijft de verpakkingsindustrie relatief stabiel, omdat er altijd behoefte is aan verpakkingen. Er wordt zelfs verwacht dat de wereldwijde verpakkingsindustrie de komende jaren nog sterk zal groeien. Voornamelijk omdat steeds meer mensen online kopen en er dus verzending nodig is van al deze items of goederen. Binnen de constante behoefte van het ompakken van goederen kunnen er schommelingen zijn in specifieke soorten verpakkingen. Wanneer consumenten het bijvoorbeeld te druk hebben, zoeken ze naar maaltijden voor onderweg. Maar al die maaltijden moeten ook in een bepaalde winkel geleverd worden. Met high-endgoederen, zoals elektronica, zijn retailers bezorgd over diefstal, het verpakken en ompakken richt zich hier meer op diefstalvermindering dan op consumentengemak. Dit vergt uiteraard meer tijd en personeel voor een bedrijf. Diensten als het ompakken van goederen komen dan als geroepen. Andere reden om te werken in de verpakkingsindustrie:

  • om het even welke leeftijd, iedereen kan goederen inpakken of ompakken
  • het is leuk werk en een mooie bijverdienste (of full time job)