Door slim na te denken zijn mensen vaak heel snel in staat om oplossingen te bedenken. Heel vaak is er dan ook sprake van een ei van Columbus. Dat wil dus zeggen dat de oplossing eigenlijk heel simpel is. Het vergt vaak niet heel veel meer dan het innemen van een nieuw of ander perspectief. Als je bijvoorbeeld een kantoor bekijkt, dan heb je daar bureaus, bureaustoelen, computers, kopieermachines, waterkoelers, kasten, et cetera. Nu is het probleem dat sommige van die artikelen stroom nodig hebben. De computers moet je dus via kabels en stekkers verbinden met de verschillende stopcontacten. Het probleem dat vervolgens ontstaat, is een overschot aan kabels. Het is niet alleen erg lelijk als er overal kabels op de grond liggen, maar het is ook zeer onpraktisch. Als je even met je bureaustoel achteruit rolt, dan raak je al snel verstrengeld met de kabels die op de grond liggen. Los daarvan kun je ook gemakkelijk struikelen over de kabels. Dat lijkt misschien niet een al te groot probleem, maar je kunt daardoor stekkers ook per ongeluk uit het stopcontact trekken met je voeten. Het zal je maar gebeuren dat je daardoor je eigen werk of het werk van een collega ongedaan maakt, omdat de computer uitgaat. Een kantoor of een andere ruimte met computers en elektronische apparatuur, leent zich dan ook heel goed voor verhoogde vloeren. De verhoogde vloeren vormen de bovengenoemde eenvoudige oplossing. Het enige wat je hoeft te doen om de kabels weg te werken is de vloer verhogen. Als je de vloer namelijk verhoogt, dan creëer je ruimte onder de vloer waar je alle kabels, stekkers en snoeren kwijt kunt. Je hebt in een gemiddelde ruimte immers altijd genoeg ruimte. Dus niemand zal in de gaten hebben dat de vloer een stukje is verhoogd. Maar als je kiest voor verhoogde vloeren, dan ziet je kantoor er wel direct een stuk strakker en netter uit. Al die rommelige kabels zijn er nog steeds, maar ze bevinden zich onder de verhoogde vloeren. Verhoogde vloeren zijn wat dat betreft perfect voor kantoren, maar ook andere ruimtes zoals:

  • Datacenters, patch- en serverruimtes
  • Scheepvaart & platforms (offshore)
  • LS-, MS-, HS & MCC-ruimtes
  • Tribunes

Het kan ook gebeuren dat je onder de vloer een heel netwerk van kabels moet aanleggen. Deze kabels moeten dan voldoende ruimte hebben. Je kunt het vergelijken met een metronetwerk waarbij de verschillende metrolijnen over elkaar heen liggen. In dat geval heb je ook verhoogde vloeren nodig. De vloeren moeten in dergelijke gevallen hoger zijn dan wanneer je enkel kabels onder een kantoor weg wilt werken.

Verhoogde vloeren voor verschillende toepassingen vind je bij System Floor Technics

Aangezien je dus verhoogde vloeren nodig kunt hebben voor verschillende doeleinden, is het belangrijk dat je zaken doet met een bedrijf dat jou in verschillende situaties kan helpen. System Floor Technics is een dergelijk bedrijf. Je kunt hier verhoogde vloeren bestellen voor verschillende ruimtes en locaties. De vloeren zijn bijvoorbeeld ook heel geschikt in Datacenters. In dergelijke ruimtes moet er goed gekoeld worden. Je kunt de ruimtes onder de vloer gebruiken om de vele apparaten te koelen. Tevens hoef je alleen die ruimte te benutten waar koeling nodig is. Dit is dus een zeer efficiënte manier van werken.

Vraag direct een offerte aan of kijk op de site voor meer informatie

Wil je weten wat het gaat kosten, dan kun je via de site heel gemakkelijk een offerte aanvragen. Je kunt via de site uiteraard ook meer informatie lezen over de verschillende vloeren en de toepassingen van diezelfde vloeren. Lees meer..