Bent u op zoek naar een speciaal soort etiketten en weet u niet zo goed waar u deze het beste kunt kopen? U kunt natuurlijk eens navragen bij vrienden wat zij aan zouden raden, of de stad in gaan. Maar het is nog beter om even te googelen op dit onderwerp. De kans is dan namelijk erg groot dat u vrijwel meteen bij de firma Altrif terecht komt. En dat is niet zo vreemd, want wij zijn de nummer een op het gebied van etiketten. Ons is werkelijk niets te gek en wij leveren etiketten in alle soorten, kleuren en maten. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. U kunt er dus zeker wel van op aan dat u bij ons de etiketten zult vinden waar u naar op zoek bent op dit moment. Wij zijn van alle markten thuis en durven daarom gerust te stellen dat wij voor ieder wat wils hebben. In andere woorden: op het gebied van etiketten hebben wij geen nee te koop. Twijfel daarom niet langer en breng vandaag nog een bezoekje aan onze website. Daar zult u meteen ons overweldigend grote assortiment in etiketten zien. Wij denken dat u beslist versteld zult staan van hoe veel verschillende soorten wij allemaal voor u in petto hebben. Wist u bijvoorbeeld dat er ook een soort zelfklevend etiket bestond? Of juist eentje met dry peel? Als u hier nog geen weet van had, dan kunt u nog een hoop leren op onze site. Surf dus snel naar www.altrif.nl en kijk daar voor meer informatie. Die kan nog wel eens heel goed van pas komen voor uw onderneming. Want als u investeert in goede, kwalitatief hoogwaardige etiketten, dan kiest u voor een professionele uitstraling. En dat is tegenwoordig heel wat waard! Want klanten beoordelen u daar op. Het heeft dus geen enkele zin om nog langer te wachten, want hoe eerder u iets bestelt, des te sneller u ervan kunt genieten! Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant in onze webshop.

Wist u dat echte etiketten bestellen helemaal niet veel hoeft te kosten?

Het staat als een paal boven water dat veel mensen denken dat zij erg diep in de buidel moeten tasten als zij online een partij etiketten gaan bestellen. Dit kan natuurlijk ook wel zo zijn, maar het goede nieuws is dat dit bij Altrif niet het geval is. Wij houden er namelijk helemaal niet van om onze klanten met te hoge prijzen te confronteren. Om de prijs hoeft u het bij ons dus niet te laten! Dus denkt u er ook aan om etiketten voor uw bedrijf te gaan bestellen, maar wilt u beslist geen dief zijn van uw eigen portemonnee? Haast u dan snel naar onze webwinkel en sla uw slag. Daar zult u beslist niet minder van worden, want u profiteert dan van de beste etiketten voor de laagste prijzen. Onze prijs kwaliteit verhouding is zeer aantrekkelijk en dit is meteen ook een van de redenen waarom klanten uit het gehele land de weg naar Altrif steeds weer zo gemakkelijk weten te vinden. En dit zal zeker ook voor u gelden. Want als u eenmaal iets bij ons hebt besteld, dan wilt u waarschijnlijk nooit meer anders. Nu hebt u in de bovenstaande alinea’s kunnen lezen dat wij de mooiste etiketten tegen lage tarieven aanbieden, en dat wij een enorm groot assortiment hebben op dit gebied. Nu kunnen wij het ons goed voorstellen dat u wel graag zou willen weten hoe de vork dan precies in de steel zit bij ons. Wilt u dus meer weten over wat wij allemaal voor u in petto hebben op dit vlak? Wilt u exact weten wat voor soort etiketten u bij ons kunt kopen? Neem dan gerust even een kijkje in de volgende alinea. Daar doen wij dit u namelijk haarfijn uit de doeken, zodat u precies weet wat u zoal van ons kunt verwachten.

Profiteer bij ons van een zeer ruime keuze

Wij hebben werkelijk nog nooit iemand teleurgesteld en dit komt doordat wij ontzettend veel verschillende soorten etiketten in onze webwinkel hebben. Wij snappen als geen ander dat u graag een ruime keuze wilt hebben en geen concessies wilt doen. En daarom maken wij dit mogelijk. Een greep uit ons aanbod:

 • banderollen
 • booklet etiketten
 • meerlaags coupons
 • doypacks
 • flowpacks
 • multicolour
 • sachets
 • sluitzegels
 • trio-label
 • VOID
 • wineglass
 • wrap-around
 • en nog veel meer!

U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het wel voor u op voorraad. Etiketten leveren is onze specialiteit en daarom hebben wij hier onze professie van gemaakt. Dit is ons echt op het lijf geschreven. Wij doen waar wij goed in zijn, zodat u, de klant, kunt profiteren van de allerbeste etiketten tegen aantrekkelijke tarieven. Op die manier weet u zeker dat u niet meer betaalt dan nodig is. Het is dan ook een feit dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee kunt gaan, omdat u bij ons altijd meer waar krijgt voor uw geld. Dat staat vast. Hebt u nog vragen over ’t een of ’t ander? Hebt u bepaald etiketten gezien en wilt u er graag wat meer informatie over hebben? Schroom dan niet en neem contact op!