Haarbandje tijdens het sportenEen paar jaar geleden ben ik begonnen met sporten. Ik dacht altijd dat ik slecht in sporten was en dat het niets voor mij was. Ik vond sporten nooit leuk als meisje op de middelbare school en dacht dat ik er geen aanleg voor had. Dat veranderde toen ik een nieuwe vriend kreeg. Mijn vriend is dol op sporten en gaat graag naar de sportschool en speelt voetbal bij een club. Hij vroeg mij regelmatig mee naar de sportschool, want dat was iets dat we samen konden doen. Ik zei altijd tegen hem dat ik sporten niet leuk vond en dat ik niet met hem meewilde. Dat veranderde toen ik wilde afvallen. Ik was al een tijdje ontevreden over mijn gewicht en wilde hier graag wat aan doen. Mijn vriend wilde mijn helpen met afvallen en we begonnen samen met rennen in de sportschool en buiten. Na een paar weken merkte ik dat ik begon af te vallen en dat ik steeds verder kon rennen. Ik begon sporten leuk te vinden en was erg trots toen ik voor de eerste keer 5 kilometer kon rennen. Sindsdien ben ik blijven sporten en heb meegedaan aan verschillende wedstrijden. Een paar maanden geleden liep ik voor de eerste keer een halve marathon, dit was iets dat ik nooit had verwacht dat ik kon doen. Ik ben nu dol op sporten en ben het gewicht verloren dat ik wilde. Bij sporten had ik echter altijd last van mijn haar. Ik heb erg lang haar en dat beweegt veel tijdens het rennen. Ik deed altijd een haarbandje in, maar dat vond ik niet erg prettig. Bij veel haarbandjes zit het haar erg strak tijdens het sporten, of te los. Bij sporten is het belangrijk dat je op je gemak bent, maar dat was ik niet met die haarbandjes.

Haarbandje gekocht van Trishabands

Een vriendin vertelde me dat zij een nieuw haarbandje had gekocht van Trishabands. Zijn sport ook graag en had hetzelfde probleem als ik had. Zij gaat graag naar de sportschool en had ook vaak last van haar lange haar. Ze zag online op trishabands.com een speciaal haarbandje voor het sporten en besloot om het uit te proberen. Ze was erg blij met haar aankoop en dacht dat het ook iets voor mij zou zijn. Ik wilde het graag een keertje uitproberen en ze beloofde het voor me mee te nemen. Degene die zij gekocht had zag er erg leuk uit en ik mocht het een keertje proberen tijdens het sporten. De volgende dag tijdens het rennen deed ik het haarbandje in en rende ik mijn gebruikelijke afstand. Ik merkte dat het bandje erg goed zat en dat mijn haar niet in de weg zat tijdens het rennen. Ik vertelde haar dat ik het een leuk product vond en dat ik er ook eentje wilde kopen. Ik bezocht de website van Trishabands en zag verschillende leuke ontwerpen. De bandjes waren niet duur en ik bestelde twee artikelen.

Blij met de aankoop

Ik ben erg blij met mijn aankoop en gebruik een haarbandje van Trishabands elke keer als ik ga sporten. Ik vind het erg fijn om ze te dragen en vind de bandjes erg leuk. Ik heb geen last meer van mijn haar, of dat de bandjes te strak, of te slap zitten. De bandjes zijn speciaal ontworpen voor sporters met lang haar en dat kan je merken. Ik kan iedereen de haarbandjes van Trishabands aanraden

  • De bandjes zitten erg fijn tijdens het sporten
  • Er zijn veel verschillende leuke ontwerpen te koop
  • De bandjes zijn niet duur