Een aantal weken geleden werd het door mij voor het eerst gekochte huis opgeleverd. Daar moest nog ontzettend veel in gebeuren. Ik kwam er al snel achter dat de dingen waarvan ik dacht dat ze erg simpel zouden zijn een stuk moeilijker waren en om veel meer aandacht vroegen dan ik oorspronkelijk gedacht had. Dit werd gelukkig wel weer gecompenseerd door de dingen die veel makkelijker verliepen dan ik gedacht had. Zo had ik verwacht dat het uitzoeken van de juiste vloer ontzettend moeilijk zou zijn en een hoop wikken en wegen met zich mee zou brengen, maar dit bleek helemaal niet het geval te zijn. Ik had opvallend snel mijn keuze gemaakt op dit gebied. Bij het uitzoeken van de radiatoren was dat wel anders. Ik had echt verwacht dat dat heel erg makkelijk zou zijn. Ik zou de winkel binnen stappen en de radiatoren bestellen en laten leveren en installeren. Nou dat was dus zeker niet zo simpel. In de meeste huizen zie je de simpele, witte, horizontale radiatoren. Ik had dan ook geen idee dat je hier veel meer keuze in had en daar werd ik dus door verrast. Dat is absoluut niet negatief, want hierdoor heb ik veel meer sfeer in mijn huis kunnen brengen met de radiatoren dan dat ik van tevoren had gedacht. Het maakte het inrichten van mijn huis echt heel erg veel beter en leuker. Bij de radiatoren besefte ik me voor het eerst dat het inrichten van een huis echt wel de nodige tijd kan kosten en dat je er ook echt goed over na moet denken. Een radiator heb je in drie verschillende soorten:

  • horizontaal
  • verticaal
  • design

Het is dus maar net waar je voorkeuren naar uitgaan wat bepaalt wat voor radiatoren jij in je huis plaatst. Je vergeet ook al snel dat dit product eigenlijk in iedere kamer van je huis staat. Van de badkamer tot de woonkamer, en ook in slaapkamers en soms zelfs op zolder wil je natuurlijk wel een warmtebron hebben en daar is de radiator natuurlijk ideaal voor. Ik heb nog wel even gekeken naar een andere vorm van warmte voor in huis, maar ik koos uiteindelijk al vrij snel dat dit echt de meest simpele vorm is en ook het minst duur.

Goede radiatoren kopen

Toen ik eenmaal over de schok heen was dat het uitkiezen van radiatoren helemaal niet zo eenvoudig zou zijn als ik oorspronkelijk gedacht had moest ik natuurlijk nog het bedrijf kiezen waar ik de radiatoren zou kopen en ook dat bleek moeilijker te kiezen dan ik ooit had verwacht. Als je radiatoren koopt wil je natuurlijk wel dat deze van goede kwaliteit zijn. Ik ben ooit bij een vriend in huis geweest waar de radiator niet helemaal naar behoren werkte en dat was echt een drama. Die radiator leefde een beetje een eigen leven. Het kon echt van ijskoud naar super warm gaan in de kamer zonder dat je daar enige controle over had. Het is dus wel zeker belangrijk om ook bij radiatoren te kiezen voor een kwaliteit die goed is. Anders kun je ze al binnen een aantal jaar weer vervangen. Het aanschaffen van radiatoren is nou niet bepaald een kleine investering en dus wil je dit gewoon in een keer goed doen. Dan weet je zeker dat je dit bedrag niet snel weer zult moeten uitgeven aan dit product. Uiteindelijk vond ik de radiatoren die voldeden aan al mijn eisen bij radiatorenvoordeelshop.nl. Hier was niet alleen de kwaliteit erg goed, maar ook lag de prijs een stuk lager dan bij veel andere aanbieders die dezelfde soort radiatoren aanboden. De keuze op dit gebied was dan ook snel gemaakt toen ik eenmaal langs deze online webshop was gekomen. Het mag dan misschien niet zo makkelijk zijn gegaan in het begin, uiteindelijk was ik er ontzettend blij mee dat ik de juiste radiator voor iedere kamer in mijn huis had gevonden. Ik heb er zelfs de nodige variatie in aangebracht en daar ben ik nu zo blij mee. Het is echt een onderdeel van het design in mijn huis en dat had ik van tevoren echt niet kunnen denken.

Een goede service bij het kopen van radiatoren

Wat me ook meteen opviel op de website radiatorenvoordeelshop.nl is de goede service die ze leveren. Ik vind het erg belangrijk dat een bedrijf niet alleen een goed product levert, maar ook een goede service. Je kunt dan nog wel een goed product kopen, maar als de service niet op orde is dan koop je er toch niet met een goed gevoel. Nu lijkt dat bij radiatoren misschien niet zo belangrijk, maar mijn ervaring daarin is toch echt wel anders. Ik ben bij verschillende winkels binnen geweest en heb ook uiteenlopende website bezocht die allemaal radiatoren aanbieden. Zeker bij winkels merk je snel hoe het met de service zit en als ik niet op de juiste manier behandeld wordt ga ik ook gewoon weer weg. Online is dat soms moeilijker om te bepalen, maar door middel van recensies kom je er toch al snel achter wat de service bij een bedrijf precies inhoudt. Het is voor mij bijvoorbeeld belangrijk dat de radiatoren niet alleen geleverd, maar ook goed geïnstalleerd worden. Het werd me al snel duidelijk dat dit zeker het geval was bij radiatorenvoordeelshop.nl. Dat was voor mij dan ook de doorslaggevende factor om te kiezen voor dit bedrijf.