Onlangs heb ik een aantal rimpels bij mijn mondhoeken laten verwijderen. Hiervoor zijn fillers onder mijn huid ingespoten. Voor ik deze behandeling onderging, heb ik lang getwijfeld. Ik was bang dat mijn vrienden het niet zouden goedkeuren, of dat mijn familie me raar zou aankijken. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en ik kan met gerust hart zeggen dat ik daar geen spijt van heb. Ik zit weer lekker in mijn vel en ben blij dat ik me niet door andere meningen heb laten leiden. Ik heb de behandeling laten doen bij de Amstelzijde Kliniek in Amstelveen. Ik zou graag willen delen hoe ik hier ben geholpen en wat ik heb doorgemaakt. Welke stappen heb ik doorlopen?

  • Vooronderzoek
  • Introductiegesprek
  • De behandeling
  • Herstel

Voor mij begon het proces met vooronderzoek. Ik had wel wat gelezen over fillers, maar wist van de ingreep zelf weinig af. Ik ging dus op zoek naar praktische gegevens, zoals de hersteltijd na de behandeling. Bovendien wilde ik weten hoe lang de fillers bleven werken. Kon ik maanden wegblijven, of moest ik na een paar weken alweer terugkomen? Ik kwam erachter dat de hersteltijd erg meeviel. Na ongeveer een week ben je pijnvrij en zijn eventuele blauwe plekken verdwenen. Daarnaast blijven de meeste fillers tot wel 10 maanden zitten. Je zit dus niet om de haverklap opnieuw in de stoel. Nadat ik mijn vooronderzoek had afgerond nam ik contact op met de Amstelzijde Kliniek. Ik werd vervolgens uitgenodigd voor een introductiegesprek. Daar bleek dat ik al mijn vragen ook gewoon aan mijn behandelend arts had kunnen stellen. Ze namen echt tijd voor me. Iedere vraag die ik had, kon ik zonder problemen stellen en ook kreeg ik een helder beeld van de kosten. De medewerkers waren open en transparant en ik had het idee dat ik goed voorbereid de behandelkamer inging om de fillers te laten inbrengen.

Fillers aanbrengen

De behandeling zelf viel me erg mee. Na ongeveer drie kwartier was het leed geleden. Daarna kon ik eigenlijk vrij snel weer naar huis. Ik heb me wel even laten ophalen door mijn man, omdat ik een verdoving genomen had, maar de pijn viel achteraf reuze mee. Na een paar uur kreeg ik blauwe plekken in mijn mondhoeken. Ze hadden me verteld dat dit normaal was, maar het zag er toch niet heel prettig uit. Ik kan iedereen daarom aanbevelen om je huid genoeg rust te geven voordat je weer naar buiten gaat. Zeker mensen met een publieke functies hebben hier baat bij. Hoe dan ook, deze blauwe plekken trokken na een dag of twee weg. Toen was de pijn ook verdwenen. Na een paar dagen was ik dus helemaal de oude! Mijn mondhoeken zien er weer soepel en jong uit en alle rimpels zijn verdwenen. Ben jij benieuwd naar fillers? Neem dan eens een kijkje op https://amstelzijdekliniek.nl/behandelingen/gezicht/rimpelbehandeling-met-fillers/. Hier vind je alle verschillende behandelingen netjes op een rij. Ook kun je hier de tarieven vinden. Je weet gelijk wat de behandeling gaat kosten!

Foto’s van anderen

Zelf heb ik ook de voor en na foto’s op de site bekeken. Hierdoor had ik helder voor ogen wat het eindresultaat zou zijn. Hierdoor voelde ik me gesterkt in mijn eigen keuze. Ik zag dat de behandelingen daadwerkelijk effect hadden. Twijfel je over het effect van fillers, dan raad ik aan om hier zeker een kijkje te nemen. Zoals gezegd ben ik erg blij met het eindresultaat. Ik voel me weer tien jaar jonger! Dat geeft me het vertrouwen om weer opgewekt naar mijn werk te gaan en te genieten van het leven!